Inköp



En outfit jag ska införskaffa! 

Laserdome

På fredag sticker jag och mina favorit tjejer in till Laserdome, ska bli så himla kul! Vi behöver verkligen detta, har haft två sjukt jobbiga veckor i skolan. Det blir ett bra avslut, sen har vi prao i två veckor. 
 
Kom hem för drygt en timme sedan, har varit ute en runda med Affe och nu sitter jag och pluggar! Har ett prov och en redovisning till imorgon som jag måste öva en hel del på ikväll. Ska nämligen iväg på dans om en liten stund, dancehall! Ska blir kul att dansa men det gör mig bara stressad just nu. Känns som jag inte riktigt hinner med. Men det är bara fyra dagar kvar, sen blir det två "lugna" veckor. 
Hoppas ni har det lite bättre än mig, :* 
 

Michael kors

Äntligen <3

Come fly away with me

Kom precis hem från dansen, ska hoppa in i duschen sen ska jag och linn göra klart det sista i hemkunskapen. Vi ska hålla en hel lektion på måndag, wish me luck. Sen blir det bara mys framför någon film och en massa godis, kommentera gärna filmtips! 
Har även fått hem min MK väska, much love, kommer upp bilder på den om en liten stund så stay tuned. Hahaa, använder lite inslag av engelska idag.
I alla fall så är det bara en vecka kvr i skolan innan paraon. Ska bli så himla kul, ska praoa på det dagiset jag gick på när jag var liten. Saknar det så mycket, alla lärarna och allt. 
 
 
 

Helg

Hej igen. 
Nu är det äntligen helg, man kan få sätta sig ner och ta det lite lugnt. Men har ändå en helt fullproppad helg, och den består till mesta del av läxor. Sen ska jag även dansa och jobba. Jag ska ha mitt "sista" prov på torsdag sen är det ganska lugnt, ska ha prao i två veckor då så jag kommer nog hinna med er. 
På torsdag ska jag och Miki även in till stan, bara gå runt och mysa. Behöver också få med lite smått och gott till hösten som verkligen börjar komma. Ska faktiskt bli mysigt. 
 
 
 
 
 
 
 

+ höst




iOS 7


 Är det någon av er som har uppdaterat er iphone? Jag kan bara ge er ett tips, gör det inte. Visst finna det vissa saker som kanske är lite smarta men annars är den bara dålig rakt igenom! Den ser fattig ut, inte alls som en iphone. Den är svår att lära sig och väldigt onödiga saker har den lagt till. Jag är i alla fall väldigt missnöjd med min uppdatering! 

Zarahome




Nytt från hm

Beställde hem lite saker från hm för ett tag sen, hälften har inte kommit och kommer förmodligen i oktober...men tänkte vissa det som kommit sålänge. 
// Skinjacka - Hm - 399kr // 
// Hoddie - Hm - 150kr // 
 

Basic

 Två basic tröjor från H&M, passar till precis allt och är hur fina som helst. Much love.

Förlåt

Åhhhh, det var för länge sen jag bloggade, förlåt! Men har inte alls varit sugen på det, har så mycket i skolan och hinner inte göra något annat än att plugga. Hade varit jätte snällt om ni hade kunnat komma med förslag med saker jag kan blogga om.  Ska försöka nästa vecka också annars kanske jag kommer tillbaka på höstlovet eller nått?
 
Ialla fall så var jag i kyrkan idag på vår första träff med konfan, ska bli så sjukt kul. Vi delades in i grupper och körde något liknande en skavenger hunt. Kom näst sist hhaha, men sen snackade vi också om vad som kommer hända det kommande året. Jag längtar vääldigt mycket till lägert nu om tre veckor, bara 3 dagar. Sen blir det lånhläger i sommar och lucia i jul. Kommer nog vara ett minne för livet. 
Stack till dansen efter det och nu är jag hemma redo att sätta mig med alla böckerna igen, puuh. 
Dåligt med bilder just nu, ska fixa det till er inom kort. 

Brottskod

Åh, har så himla mycket att plugga. Hinner inte blogga, jätte ledsen. men det har inte hänt något speciellt, jag har bara pluggat.
Men fick ta mig en liten paus nu, åkte till hemmakväll och köpte lite godis sen kom vi hem och satte oss framför idol. Men nu är det då, brottskod! Såå bra! 



Live your dream

Var på utvecklingssamtal innan idag, förstår inte varför man har det. Jag tycker det är jätte onödigt, "går det bra i skola?"..jaa? "något som du vill förbättra?" asså jag behöver inte säga det till någon annan haha, jag sätter upp mål för mig sjölv och sen jobbar jag för dem. Men aja, man måste ju...
Snart klar med plugget för idag, ska bara försöka prega in franskan. Sen blir det att fixa en massa, duscha, städa lite, fixa skolväskan, fixa middag och sen soova. 
Sitter och lyssnar på Justins nya låt med jucy J..så himla bra hhaa om ni inte har hört den så borde ni göra det nu direkt. 
PS!! Ska ha skolfoto nösta vecka, kommer upp bilder imorgon på lite olika outfits så tänkte jag att ni kunnde hjälpa mig kanske? 
 

Serier jag kollar på


Pretty little liars: En självklarhet för mig och många andra. Tror faktiskt detta är den mest sädda serien i världen. Ni som inte har sätt den borde sen den, den är sjukt spenande och det händer saker hela tiden. Man blir beroende av att få reda på hemligheterna som tjejerna har. 
Teen wolf: Japp, nu kollar jag på denna serien. Mina vänner har försökt tvinga mig länge och jag har verkligen vägrat. Men sen samtidigt blev jag så nyfiken så jag var tvungen. Har sätt fyra avsnitt och är helt fast! Rekommenderar denna också. 
90210: En serie som jag kollar på lite få och då. Det var en av dem bästa serierna jag någonsin sätt innan men när jag kom till säsong 4 började man tröttna. Den handlar inte om något speciellt utan det är mer om några tonåringars liv och så, det är jätte kul att se i början men man tröttnar som sagt! Men har man ingen serie att se så rekommenderar jag verkligen att börja se denna! 

Giiirly









Lazy day

Hejj! Mår så mycket bättre nu, mådde lite dåligt imorse och låg framför tv:n till klockan två sen var jag tvungen att plugga. Har faktiskt fått ganska mycket gjort, så tänkte belöna mig själv genom att baka en kladdkaka :) Måste sluta äta godis sen, äter alldeles för mycket onyttigt nu..det måste få ett stopp haha. 
Sen får ni jätte gärna skriva lite film tips i kommentarerna, det ända jag kan göra när jag inte pluggar, äter eller sover...får inte anstränga mig för mycket. 
 
PS! Har ganska mycket att hinna med, massor i skolan, träna, träffa vänner, va med familjen och blogga. Hoppas ni förstår varför det kanske blir lite dåligare uppdatering nu när skolan är igång igen, men ska göra mitt bästa! 
 
 
 

Saknas i garderoben



Tänk att kunna plocka ut någon av dessa outfitsen ur sin garderob, rena drömen nu i höst! 

Sjukling



Har mått så himla dåligt idag, vaknade halv tio och var jätye yr. Kunde inte resa mig upp så mamma fick komma upp med frukost till mig! Efter två timmar kunde jag äntligen förflytta mig ner till soffan där jag har legat hela dagen, har inte lyft mig förens vi skulle äta middag vid sex. Nu ligger jag här i sängen ingen, känner mig lite bättre men det blir ingen skola för mig imorgon tyvärr. 
Var tvungen att höra av mig till er så det blir tyvärr kort litet inlägg, hoppas på bättre uppdatering imorgon! 
Love

Dröm huset







L0ve




Sunday

Väntar på att middagen ska bli klar, är riktigt hungrig nu! Det blir revbensspjäl, naaaamnamnam. Vi ska sätta igång hipphipp sen ikväll och bara mysa. Alla i familjen är lediga imorgon så det är riktigt skönt! 
Imorgon ska jag på utvecklingssamtal, hatar det. Men det ska nog gå bra, är bara där en kvart tror jag. Sen är det hem och plugga, hoppas jag hinner med allting innan för då drar jag och Miki in till stan. Blir nog en bra måndag, för att vara måndag alltså! 
Hoppas ni också får en bra måndag, massa pussar till er. 
 

Frulle

 
Härligt, idag gick jag upp vid 10 satte mig vid TV:n men lite frukost och ska snart fixa mig. Jag ska jobba en liten stund idag, från 14-17. Så det är inte så länge, dock hinner jag inte träffa någon så jag försöker nog hinna med lite läxor. 
Måndag och onsdag är vi lediga, ska bli så himla skönt. Ni undrar kanske varför vi inte är lediga på tisdag och de är då för att vi ska springa skoljoggen då, 5km. Sen har jag inga planer alls, vi får se vad som händer. 
Kramar 

Min fredag

#7days
Skulle kommit upp igår men videon laggade


Min fredag

Böjade åtta med idrott, det var sjukt kallt ute men ändå än väldigt rolig lektion. Vi slutade tjugo i tre men jag miki linn och tenny stannade till säkert fyra. Då åkte jag hem, åt och packade väskan innan jag skulle dra iväg och träffa Miki och Linn igen, vi satt vid rampen och bara snackade en massa. Linn åkte hem vid 6 tiden och då drog jag och Miki och åt, planka oxfilé...love off my ife. 
Hade en väldigt mysig dag i alla fall. Idag har jag inte gjort något alls, ska snart dra iväg p dans! Lyrics jazz, hoppas det blir kul. Ska även kanske träffa någon ikväll eller blir det en mys kväll hemma framför TV:n, vi får se. Pussar 
 
 

Header

Funderat på att byta header, vad tycker ni? Ska jag ha kvar min gamla eller byta mot någon av dessa, i så fall vilke? 

Music on life off

Har varigt hemma ett tag nu, faktiskt hunnit plugga ganska mycket. Så jag tycker jag förkänar en liten pause, så jag kan uppdatera er lite. Men sen så finns det så lite att skriva om, jag går i skolan, går hem, pluggar, äter, sover. Men tänkte dra morgon dagen för er nu, kommer mest tidsinställda imorgon tror jag! 
Jag börjar klockan åtta, sticker ut och springer 5km med Ina. Detta är då under vår idrottslektion. Sen fortsätter dagen med, SO, matte, musik, bild, svenska osv. Slutar tjugo i tre och då hämtar mamma mig så kör vi dirrekt in till stan. Vi ska in på chilla framförallt, ska handla lite saker till mitt rum. Sen ska jag se om jag kanske kan hitta något annat roligt! 
Det ä ungefär min dag imorgon, ska bara chilla sen..fixa en video på vad jag köpt till er. 

7days

7days


Stress

Förlåt för lite dålig uppdatering, blir så nu när skolan drar igång på riktigt! Har lite prov att öva inför, även fast dem är om ungefär 3 veckor, en deckare vi ska skriva, en bok vi ska läsa ut, en massa franska och lite annat smått och gott. Hade därför blivigt super glad om ni hade kunnat lämna lite idéer på vad jag kan blogga om så jag kan fixa tidsinställda.
 
Har inte gjort så himla mycket, igår kom jag bara hem och satte mig dirrekt och pluggade. Idag sprang jag 5km på idrotten, vi övar inför skoljoggen som alla skolor i vår komun har..kanske ni också? Är i alla fall jätte nöjd då jag sprang på 30min. 
Kom precis hem, har handlar lite gott som jag ska ha till plugget. Ska även fixa ihop en liten video då jag är med i en utmaning med videofyme om att jag ska göra en video varje dag i sju dagar! Dem väljer ut några som blir promotade i deras app, hoppas hoppas hoppas! Så ni kan kanske lägga förslag på vad jag kan göra för videos? 
Kraamar :)
 

Perfymer jag vill införskaffa




Weheartit

Skaffat ett nytt weheartit konto så föölj, -> weloveiiiiit @ weheartit. Så in och kolla. 
Idag är det en helt ny vecka, igen. Känns som det var måndag igår. Veckorna går så himla fort och vi har snart gått i skolan i en hel måndad, samtidigt är det skönt eftersom det går fortare till loven. Längtar faktiskt inte så mycket som jag brukar, skolan är jobbig men har ändå fått en liten kick. 
Ska även berätta något, jag vet inte riktigt om jag ska vara glad än men jag ser det faktiskt mest som en fördel. Jag har fått mitt barnbidrag, wow. Nä, men det är ändå lite speciellt för nu måste jag betala allt själv. Mina föreldrar betallar dyra saker som jag verkligen behöver, t.ex. jackor, skor och kanske lite annat! Men annars får jag betalla allt själv, har dock betalat det mesta själv innan så det ända är nog när jag ska ut och äta med vänner. Men samtidigt fick jag 350kr innan och nu får jag 1200kr plus att jag går ut och går med en hund 3ggr i veckan! 
Någon av er som har barnbidraget? vad tycker ni om det? 

Måndags plugg

Hemma från skolan, måndag igen. Måndagar är inte så hemska i skolan egentligen det ända hemska med måndagar är att det är såå långt från fredagen och så nära söndagen. 
Ska försöka hinna plugga lite nu för snart drar jag iväg mot dansen, ska bli jätte kul! Sjukt taggad på att få lära oss resten av dansen.
Hoppas ni haft en bra måndag, kramisar! 

VS

Fick ju en fråga om jag kunnde vissa vad jag har från victorias secret, jag har bara dessa tre produkterna. En body splash - midnight dare, body lotion - such a flirt och sen body lotion - pure seduction! Tycker helt klart att pure seduction luktar godast, kan inte beskriva så gott den luktar! Ska förmodligen beställa hem den i body splash snart! 
Somsagt, inte så mycket! 

Micheal kors

 
 Dör av lycka, denna är påväg hem till mig nu! Sososooso, happy i could die. 
 
Har lite söndags ångest just nu, har pluggat lite grann. Grannarna var även här innan så då fikade vi lite. Super mysigt. Jag älskar söndagar, dem är alltid så mysiga. Vi borde ha en ledig dag efter söndagen innan måndagen. Söndagen blir helt förstörd annars. Sitter nu och funderar på om jag ska plugga mer ikväll eller njuta lite och kolla på film. Lutar åt film just nu, för egentligen så har vi inget annat än hemkunskap till imorgon som jag redan har gjort! 
 

lyx VS budget

 
 
                                                Så vad tycker ni? Lyx VS budget? 

Sunday morning

Godmorgon alla sötnosar! 
 
Jag vaknade för ungefär en timme sedan. Idag blir en hemma dag, ska bara plugga och städa och fixa mig lite. Hade egentligen planerat att träffa linn men det blir nog inte så. Känner att jag behöver tiden hemma idag. Tog även lite frukost precis och ska göra en äpple paj med mamma snart. 
Jag har i: 
1 banan 
2 dl yoghurt - välj smak själv
1 dl hallon - välj bär själv
(om jag har i olika bär, t.ex hallon och blåbär så tar jag oftast bara en halv dl av varje)
Väldigt enkelt och väldigt gott.  
 

Butterfly fly away

Hejsaan!
 
Igår kväll var jag och tjejerna hemma hos tenny, vi hade det super mysigt! Snackade i evigheter om allt möjligt, hade hyrt tre filmer men hann inte kolla på en ända! Johanna stack hem vid 12 tror jag och sen gick vi och la oss, fast det blev ju inte riktigt så att vi somnade. Tror vi somnade runt halv 4 tiden, men det var faktiskt mysigt. Man snackar alltid mest på kvällen. 
Sen på morgonen runt 11 stack linn hem för hon skulle in till stan så då var det bara jag, miki, sara och tenny kvar. Vi kollade även på the impossible när vi hade vaknat, den var så himla bra! Verklien se värd, fast dock var den vääldigt obehaglig när man fick se vissa saker som t.ex att hennes ben var helt uppskuret och allt kött bara hänge ut typ, och sen även när hon spyde blod och sen spottade upp massa saker...hemskt! 
 
Nu ska jag snart sätta mig framför körslaget med mamma och gosa lite, lördags godiset framme! 
 
 
 

Hööst


Svaaren

Har du pojkvänn/är på g me nån? 

- Inget av det :) 
 
Vad tycker du om dina kompisar och vilka är dina bv? 

- Jag älskar dem! Dem är verkligen världens finaste och man kan berätta allt för dem, har så himla kul ihop. Det är Linn, Miki, Tenny, Johanna, Sara och Lollo. 
 
Vad tycker du om din klass? Vem är snällast? Någon du inte gillar? 

- Älskar min klass. Snällast är ju dem som jag skrev i förra svaret och ja tyvärr finns det de..
 
Kan du göra en VS video? 

- Asså jag har typ bara fem saker från victorias secret så det känns inte så nödvänligt att göra en video! 
 
Vilka bloggar läser du? 

- Jag läser KenzasNicolesPaulinesLouisesauroramohn och sofis! Sen läser jag även minna vänner bloggar lite då och då! 
 
Vilka affärer brukar du shoppa i? 

- Jag tror att det kan vara, h&m, gina tricot och bikbok för det mesta tror jag! 
 
Har du någoy mål med bloggen eller bloggar du bara för att det är kul? :) 

- När jag först startade bloggen så gjorde jag det mest för att det är kul och för att ha någon stans att skriva av sig på. Men samtidigt vill jag jätte gärna få fler läsare, däremot tror jag att jag måste ta bloggen på mer alvar om jag vill komma högre upp! 
 
Dröm resan? 

- Det måste nog vara, usa. Alltså att åka till new york, maiami och så. Skulle vara jätte kul, men även australien. Har alltid velat åka till Australien. 
 
Har du bra betyg? 

- Jag har väll ganska medel betyg, jag har från D - A
 
Dina favorit butiker? 

- Mina favoriter är helt klart, bikbok, A&F, Zara och victorias secret. Men handlar inte så jätte ofta där 
 
Hollister/A&F, VS/Juicy couture 

- A&F och VS tror jag. 
 
Vilken del av kroppen är du mest nöjd med? 

- Det måste nog vara magen tror jag! 
 
Ska du köpa något speciellt höst plagg i år? 

- Asså har inte tänkt super mycket på det eftersom jag inte alls vill ha höst nu, men det som finns på bilden nedan är jag väldigt sugen på! 
 
 
Visste du att du är världens finaste vän? 

- Jag älskar dig över hela mitt hjärta och du är den finaste vännen som går att hitta. 
 
kan du göra en morgon rutin och kvälls rutin? 

- Ska se om jag får tid till det, men i så fall gör jag det i helgen! 
 
Hur länge har du bloggat? 

- I två år, skaffade min första blogg sommarlovet till 6! Har haft lite oseriösa bloggar sen dess, min första seriösa blogg var nog min förra blogg som jag hade på nattstad. 
 
Hur många är ni i er familj? Har du några husdjur? 

- Vi är fyra stycken. Min mamma, min pappa och min stora syster! Sen även då mina två husdjur, en hund och en katt! 
 
Gillar du skolan?

- Många skulle svara nej dirrekt på denna frågan, men jag vet faktiskt inte. Jag tycker ju såklart inte om läxorna och allt men jag älskar min klass och vi har ändå en hel del kul i skolan. Så ja, både och. Utan skolan hade jag aldrig lärt känna mina fina änglar! 
 
Vem är dina närmaste vänner? 

- Ja vi är ett litet "gäng" på sju tjejer och det är då mina absolut närmaste vänner. Tycker det är riktigt härligt att vi är så många som kan ha så kul tillsammans. Fiiinaste ni är, love u. 
 
 
Kännar du pengar på bloggen? Hur mycket pengar har du, brukar du slösa mycket? 

- Nej jag kännar inte pengar på min blogg. Jag kommer inte säga exakt vad jag har men i med att jag jobbade i somras så har jag sparat ganska mycket av det, går även ut med en hund där jag får lite pengar! Jag är ingen slösare, jag är ganska snål ibland men sen kan även jag släppa loss haha. 
 
Vilken kamera har du? 

- Jag har Canon 600d, jag tycker den är super bra och det blir fina bilder men det är ju mer en nybörjar kamera! Ska förmodligen köpa ett nytt objektiv till för just nu använder jag 18-55mm. 
 
Var har du köpt din bondelid tröja, den gråa? 

- Jag köpte den på lager 157 i norrköping! 
 Tack för dem fina frågorna, love! 

Snabbis

Hej goingar! 
Tänkte göra ett litet inlägg till er nu, känner mig dålig som inte uppdaterar er! Men finns faktiskt inte så mycket att säga, jag pluggar fortfarande inför samma grejer. Blir av med matten och engelskan imorgon så det ska bli himla skönt, sen är det bara franska kvar sen är det äntligen helg! 
Sen i helgen ska tjejerna hem till Tenny, vi ska hitta på något kul och ha det super mysigt. Vi sover även där, eller i alla fall jag! Är väldigt ledsen för den snabba uppdateringen men måste hoppa in i duschen nu sen ska jag läsa lite till, skriv gärna lite önske inlägg! Kram :)
 

Frågestund!

 
Jag tänkte ha en liten frågestund, jag tänkte att ni ställer en massa frågor sen svarar jag på dem. Blir det för lite frågor så svarar jag förmodligen inte. Anntingen så ställer ni frågan här på bloggen under något inlägg eller så skriver ni på min ask som ni hittar HÄR! 
Så ställ nu alla frågor ni kan komma på för inga frågor är för dumma.
 
KRAMAR 

020913

Osminkade jag i somras, det är så underbart med sommaren.
Brun, osminkad och naturligt hår och ser ändå helt ok ut. Sen när skolan börjar och man inte fixar sig ser man ut som en vanrande soptip. 
 
Ännu en tidig morgon, det är bara tisdag och det känns verkligen som veckan sniglar sig fram. Längtar så mycket till helgen, då jag har fått en del överstökat. Matte prov, engelska och franska nu till onsdag, torsdag ocg fredag. Sen har då då lite extra på det. Hah, gud vad jag skriver mycket om plugget. Bara det att det är det ända i mitt lila huvud just nu. Ni får gärna skriva lite tips på vad jag kan blogga om i kommentarerna.
Nu ska jag bege mig mot skolan, börjar med idrott så det är sådär. Föredrar faktiskt idrott sista lektionen men men.
 

Girly


Daaans

Ska sticka iväg om ett litet tag för jag ska dansa. Första dansen på länge, dancehall. Det är någon blandning, vet inte riktigt vad det är man kan tänka mig att det är någon hipp hopp och street kanske? Den är riktigt rolig. Däremot hinner jag inte plugga så mycket vilket är lite dåligt eftersom vi har ganska mycket att göra nu! Men jag hör av mig till er när jag kommer hem ikväll, kisses! 

Before I die

weheartit. Älskar den appen, säker alltid på beforeidie. Man sparar ju alla bilderna man kan hitta, även justgirlythings.


Måndag igen

Min outfit igår. 
Godmorgon på er, är både deprimerad och glad idag! Känner mig ganska trött och är förkyld sen har vi en del i skolan och ja..det är ju måndag morgon klockan är bara 7. Men ändå så är jag glad, känner mig fortfarande lite taggad på skolan. Vill verkligen höja betygen denna terminen, kan inte säga att dem var dåliga förra terminen men dem kan bli bättre det vet jag. 
Har även fått jobb, ska gå ut ochh gå med min grannes hund Affe tre gånger i veckan varje vecka. Får ju även betallt så det är super najs. Helt ärligt så är det ganska skönt att rensa huvudet lite efter skolan och innan man sätter sig ner med allt plugg! 
Måste göra mig iordning nu, ha en bra måndag! 

Frukt fondue

Vi hade en riktigt mysig kväll igår, vi åt pizza och frukt fondue! Dock var jordgubbarna vi köpte helt sunkiga och mögliga så vi fick slänga dem! Men det var ändå super gott, smälte choklad och satt och snackade en massor. Kollade även på en riktigt bra film som heter forest gump. Den är ganska lång men det händer saker hela tiden så den är ändå så himla bra. En väldigt speciell film, både romantik komedi och lite annat! Sevärd film säger jag bara! 
 Nu ska jag strax iväg till mina framor och farfar. Ska träffa släkten lite, blir nog mysigt men det blir ändå alltid lite kaos haha! 

RSS 2.0