Paus

Ja, vad ska jag säga. Jag tänkte ta en blogg paus och komma tillbaka efter nyår..alltså 2014. Jag är ganska trött på att blogga och har ingen insperation alls och det är inte kul att känna sig tvingad till att blogga. Så jag tänkte ta en paus, samla inspiration och se om jag känner för att återvända, vilket jag hoppas och tror. 
 
Jag har lite små planer som jag planerar i mitt huvud just nu, det är att för det första öppna upp bloggen igen efter nyår och sen även att öppna en youtube kanal. Så jag ska försöka uppdatera er genom inlägg och videos. Men vi får som sagt se hur det blir med det, jag hoppas i alla fall att ni har orken att komma tillbaka och läsa min blogg efter nyår! :)

Söndag

Min älskling <3
Ingen söndags ångest idag, det var länge sedan sist. Vi har bara två vanliga dagar kvar i skolan, vi har nämligen innebandy turnering på onsdag och sedan slutar vi på torsdag, kan det bli bättre? 
Så idag har jag inte gjort någonting vettigt, jag har kollat på serier och sovit hela dagen. Men det kan jag inte göra längre för om en timme ska vi vara hos min farmor då hon fyller år, så jag kommer inte ha något emot om ni kan underhålla mig. Hur ser er söndag ut? Har ni någon söndags ångest? 

Brunch


Kom precis hem från brunch hos Moa, min mage är verkligen full just nu men det är det värt. Så mysigt och gott det var, vi va nästan alla tjejer i klassen. Snackade, ååt en massa, körde tio fingrar och dansade. Super härligt, jag älskar verkligen att alla tjejer i vår klass kan umgås med varandra. 


Lucia


Igår var det lucia och min konfermstionsgrupp gick lucia tåg i kyrkan. Det var super mysigt verkligen, dock mådde jag inte så jätte bra efter andra föreställningen då jag både var hungrig, trött och hade ont i benen. Men det flöt på ändå. Jag står i alla fall längst ut i vänstra kanten på andra raden. 

Över till något helt annat, våra betyg är satta. Så himla underbart, det finns inget mer jag behöver göra i skolan nu. Plus på allt detta så finns det en massa saker att längta till nu, skolavslutning, Thailand, julafton, nyår mm. Känns verkligen inte som om det finns något att ändra på. 

New wishlist




Winter wonderland

 Äntligen! Igår kväll kom värdens snö storm, på bara fem minuter var hela vår trädgård vit. Så himla mysigt, så jag och pappa tog Tyzon (vår hund) och gick ut en runda mitt i natten hihi. så här ska det vara, att vakna upp, dra upp rulgardinerna och så är allting vit. inte förrens nu har man fått riktig jul känsla. 
 
By the way, det är bara två veckor kvar i skolan och vårt sista prov är på torsdag, sen är jag helt fri. Jag tycker både det är bra och dåligt, det är skönt att ha en hel vecka i skolan då vi verkligen inte behöver göra någonting men samtidigt så trycker dem in allting under samma vecka så man blir jätte stressad istället för att kanske lägga ett prov den sista veckan? Jag vet faktiskt inte vad som är bäst, men nu är det som det är och jag är jätte glad att bli av med allting nu på torsdag! 

4 drömresemål

New York 
Sydney
Mexico
Paris
 

Förkyld

Ja just nu försöker jag få undan lite läxor, men det går inte så värst bra. Näsan rinner, huvudet dunkar och halsen är inte heller riktigt med mig. Nä förkylning är inte kul, det håller i sig så länge också. Men jag ska inte klaga, det finns värre saker. 
Jag tror dem flesta har märkt att det blåser lite ute idag? I alla fall om ni bor i skåne, det är riktig kaos.  Flera träd har trillat utanför vårt hus och jag måste säga att idag är jag faktiskt lite glad att jsg inte gick i skolan. Är så himla rädd får stormar. 

Mitt dagliga smink

Jag fick en fråga för  ett tag sedan om jag kunnde göra en video där jag visar vad jag använder för smink dagligen. Men jag bestämde mig för att istället lägga upp bilder på de prudukter jag använder dagligen eftersom jag inte använder särskillt mycket smink. 
Concealer från oriflame, ni hittar den HÄR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mascara, one by one H&m. Hittar ni i butiken
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puder från Sephora, ni hittar det HÄR
 
 

Godmorgon

Godmorgon! 
Idag fick jag bli hemma från skolan, jag vaknade upp klockan halv 4 i natt/morse och hade så himla ont i halsen. Jag har alltså fått en halsinflamation, det är ungefär som en förkylning. I alla fall så har jag tagit några alvedon så jag känner mig lite bättre nu. 
Idag kommer jag försöka göra några tidsinställda inlägg, har ju som sagt ganska dålig uppdatering just nu. Men det kommer bli bättre, nästa vecka har vi våra sista prov och redovisningar. Sen är jag fri. Så ni kan säkert gissa er till vad jag mer ska hitta på idag..
Ha det bra så hörs vi under dagen, massor med pussar! 
 
 
 
 
 
 

Girly

 

December

Så går det när man har tråkigt! 
 
Jag tänkte ju visa vad jag fick i julklappsleken men det ända jag fick var ett twix packet och en gott och blandat hhaah. Det käns inte så bra, kommer stoppa i mig så mycket godis under denna månaden.
December, sista månaden på året. Det kändes som om det precis var oktober, jag hoppa inte att det snart känns som det är febrari? Nä tiden går alldeles för fort fram. Men sen är det ju ganska bra eftersom veckorna i skolan inte blir lika tråkiga. 
När vi ändå snackar om skolan, nu ska jag sätta mig ner och plugga. Vi har faktiskt väldigt mycket att göra innan lovet, fyra prov, fyra inlämningar och en redovisning. Det tycker jag i alla fall är mycket på tre veckor. Jag hör av mig imorgon, hoppas ni får en bra kväll. Pussar till er :*
 
 
 

Första december

 
Idag är det första december och även första advent, så himla härligt! Om en timme ungefär ska jag till kyrkan, vi ska vara med och sjunga några låtar och sen ska vi mest sitta och lyssna. Det ska faktiskt bli lite kul, så får man ännu mer julkänsla. 
Igår var också helt super. Fick en sån riktig jul känsla, vann faktiskt lite i packetleken så ni kanske får lite bilder senare? Vi får se, annars får ni ha det så bra och jag hoppas ni får en riktigt mysig dag. 

RSS 2.0