My lovers

Älskar verkligen mina nya tights från Taxi, har även beställt hem ett par från Hm som jag ska hämta imorgon. Tycker det är så himla mysigt med en en tjocktröja till, sen så är det väldigt snyggt, enligt mig.
Idag har varit en sån tråkig dag, Miki sov här men hon stack hem väldigt tidigt. Jag tog en runda med vår hund i ungefär en timme sen var jag helt slut, känns som att jag inte har vilat någonting alls under lovet. Så det var ändå skönt med en hemma dag, kollat film, pluggat lite, sovit och börjat kolla på en ny serie! Mysigt men känner mig så rast lös. 
Ikväll ska mamma och pappa iväg på resturang, jag och min syster fick bli hemma. Vi ska fixa middag om en stund, det blir en riktigt avanserad rätt..fläskfilé och potatis i ugn. Faktiskt himla gott. Sen blir det nog ännu en film tilsammans med lite marängsviss. Toppen! 
 

Inköp Danmark

Min shopping i Danmark igår, det blev inte super mycket men är väldigt nöjd ändå! Vad som ligger i den lilla rosa förpackningen kommer ni faktiskt inte få reda på än, det blir en liten hemlis så länge! 
    //Stickad tröja//Deres //249kr//
            //T-Shirt//Monkey //80kr//
//Blus linné//Monkey //200kr//
//Tights//Taxi //60kr//
Kram 

Danmark


           Min älskade mamma och jag, much love. 
Idag har ju jag och Miki varit i Danmark, vi har gått i en massa affärer men tyvärr så var Tivolit stängt där vi hade planerat att äta. Men det blev på en mysig resturang på ströget istället. Men det har verkligen varit en toppen dag, vädret hemma var inte så roligt men det blev både sol och vindstilla när vi kom fram i Köpenhamn. 
Fick med några kassar hem ändå, tänker vissa er det imorgon. Men vet inte om det blir i en video eller bilder, ni får gärna tycka till bland kommentarerna! 

Carving

 
Idag har jag och Miki varit och handlat pumpor, för vi skulle göra lycktor. Vi hade planerat att göra något super fint mönster men vi insåg ganska dirrekt att det inte var någon bra idé, så det fick bli vanliga. Men jag måste säga att jag är ganska stolt, trodde alldrig vi skulle få till dem, haha! Har faktiskt aldrig gjort det tidigare. Det är alltdså våra pumpor på bilderna, proud. 
 
Men oavsätt så var det så himla kul, man får lite höst känslor. Igår kollade vi film och drack varm choklad, idag gick vi spöktunneln och gjorde pump lycktor. Sen på lördag blir det trick or trite med några till, vi har världens bästa utklädnad men inget som jag tänker avslöja än. 
 Imorgon ska jag till Danmark, kommer upp ett tidsinställt och bloggar när jag kommer hem om jag hinner.

Halloween

Hej igen, det var ett tag sedan sist! Tycker ju bara det är så himla tråkigt att bara skriva om sina prov och läxor, behövde även en liten pause. 

Nu är det äntligen lov, är hemma hos Miki och ska även sova här. Det har varit riktig storm idag, flera träd har trillat och möblerna bara trillar. Lite obehagligt måste jag erkänna. Men vi har fixat en liten mys kväll, tänt ljus, gjort varm choklad, kollat film och snackat. 
Vi har en vädligt mysig vecka tillsammans att se fram emot, men det får ni ju läsa mer om i veckan! Jag hör av mig igen imorgon, ha det bra. :)



www.mikipetersson.blogg.se, checka! 

Torsdag

Idag har varit en bra dag, har kännt mig almänt bra idag. Ni vet när man är glad utan andlening, kanske inte har märkts men har kännt så. Blev dock lite besviken imorse när vår engelsk lärare säger att vår redovisning är flyttat till efter lovet och jag sressade klart med den igår kväll. Men nu har jag bara ett prov kvar att öva på till imorgon och det går faktiskt riktigt bra. Är det bara vår skola som har tre prov i veckan + inlämningar och redovisningar? Riktigt jobbit. 
Kommer ett lite roligare inlägg senare då ja inte har så mycket att berätta om min dag. 
 
 

Stress

tjena. Lite halft stressad här, har en hel del i skolan plus att jag inte är hundra frisk! Det är i alla fall bar två prov och två redovisningar ifrån det efterlängtade lovet. Har planerat in lite smått bara, på fredag ska jag och mina tjejer in till laserdom efter skolan. Sen bli det att kolla pll och ravenswood haha, längtar nog mest till det! Alla har sätt det nu ju..men mycket roligare att se det tillsammans. Sen är en dag till danmark med Miki även inplanerad, så jag hoppas att det ändå kan bli ett både roligt och avkopplande lov. För jag känner att jag bara behöver slappa. 
När har ni lov? Ska ni hitta på något speciellt? 

Designen

 
Mamma och pappa kom hem från Spanien idag, gullia som dem hade dem köpt lite till mig också!

Linn har fixat till min design igen, är så himla glad. Blogglusten sjunker bara mer när designen är ful. Vet inte rikgit vad som hände, headern är inte i rätt storlek än men vi ska fixa det sen. Detta får bli bra så länge. 
Idag var jag då hemma och sjuk, förkylningen har hållt i sig rejält! Hostat konstant idag, men imorgon blir det skola oavsätt. Har bara fyra dagar kvar innan lovet, som kommer bli riktigt mysigt. Har lite små planer, men dem får ni reda på senare. Puss och godnatt på er. <3

Förkyld

Har varit väldigt förkyld och har haft ont i halsen senaste dagarna så har mest vilat. Har även tappat rösten ett antal gånger, inte så kul. En andledning till varför jag inte bloggat sen i söndags, jag har helt enkelt inte årkat eller haft tid. 
Idag var i alla fal näst sista dagen på min prao, det är väldigt tråkigt att aldrig träffa dem små gullungarna igen. Kommer sakna dem enormt faktiskt. Men sånt är livet.
 
Mina föreldrar åkte till Barcelona imorse, dem kommer hem på söndag så under tiden är mormor här. Det kommer bli himla mysigt, men har fullt schema fram till söndag. Fredag ska jag fixa nytt ungdomskort åka hem till Linn och göra oss iordning sen dra ut. Får hälla i mig lite te och alvedon innan. Lördag kommer jag förmodligen inte må så jätte bra, men ska ägna hela dagen åt att plugga och träffa Miki. På kvällen ska jag träffa lite vänner och sen på söndag blir det att fortsätta plugga, kanske träffa Linn och fota? Vi får se vad som händer. Men det är väll vad som är planerat hit in tills. Hoppas ni kommer få en underbar helg. Pussar
 
 

Autumn

Nu sitter jag i soffan i rastrummet, bara två timmar kvar tills jag ska hem. Har rast och mellis först, men stannar gärna här! Det finns choklad hahaa, My best friend. 
Annars ska jag bara plugga, dansa och äta. Kännde att ni kanske behövde en liten update. Pussar :)






Wishlist 2013

 
Lite av vad jag önskar min i jul. Kommer självklart inte få allt detta men önska kan man. Ett träningssätt är ganska högt upp då jag är i stort behov av det, kanske till och med köper det tidigare. Samma sak med blir det nog med koftan, vill jätte gärna försöka få hem en innan jul. Annars så står resten kvar och väntar till jul! 


Classy




Packning

Klar.

Red lips

 
Idag har varit ännu en dag på praon, var iväg på en teater. Inte den bästa jag sätt men barnen hade kul och det är ju huvudsaken! Imorgon har jag varit där i en hel vecka, sen väntar en hel vecka till. Ska försöka få lite bilder också som jag kan använda till min redovisning. 
 
Var precis iväg och fixade godis med tjejerna, ett måste på läger. Har inte varit så speciellt taggad på lägret innan men nu börjar jag faktiskt se fram emot det lite. Hoppas vi får super kul, men kommer tyvärr inte kunna blogga där ifrån. Kanske mobil inlägg, men annars får ni nöja er med ett tidsinställt. Kommer hem vid lunch på söndag och då fixar jag ihop ett inlägg. Så ja är inte borta alls länge.
Men så länge får ni ha det jätte bra!
 

Wanties

 
 
 
 

Österlen

Hejj! 
Tredje dagen på praon, känns som jag har varit där mycket längre! Imorgon ska vi iväg på en liten utflyckt. Vi ska till bibloteket och kolla på en teater. Sen har jag och Linn fått i uppgift att komma på en lek vi kan göra med barnen på fredag då vi ska på en till liten utflyckt! 
I helgen ska jag även på läger, konfaläger! Vi ska bo på ett vandrar hem på Österlen. Jag hoppas att det blir jätte mysigt, känner redan de flesta i gruppen  tyvärr men vi kan säkert ha super kul ihop ändå. Ska försöka packa lite nu.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jorden runt

Snurra, blunda och sätt ner ditt finger. Var hamna du? Packa väskan och åk ditt, så himla kul. Självklart ska man inte åka till ett ställe som har krig eller sjukt stor risk på stöld och kidnappning. Men fördmodligen kommer du hamna på ett ställe du aldrig haft tankarna på att åka till, men jag kan nästan lova att dte kommer bli en resa som du aldrig kommer glömma. Just också för att man knappt har några förväntningar.                Detta är något jag ska göra innan jag dör.   

Dagis

Jag som trodde att man skulle vara jätte pigg nu när man inte behövde gå i skolan, men jag hade så fel. Har självklart jätte mysiga dagar men är ändå slut när jag kommer hem. Gjorde amerikanska pannkakor och te till mig själv när jag kom hem sen satte jag mig och pluggade lite. Har inte fått så mycket gjort men ändå, ska nog kolla någon serie efter maten. 
 
Var praoar du? Jag är på ett dagis inte så långt från där jag bor. Gick där själv när jag var liten, så det är riktigt mysigt att vara tillbaka. Tar hand om 3åringarna, så glad då jag älskar denna åldern. Men dem är ju inte så tysta och har verkligen en egen vilja, så huvudverk får man väll bara räkna med. Huvudet kommer vara kaos efter två veckor där, men men. 

Love.




Iväg på prao



Lite nervöst kanske, men det ska ändå bli så himla roligt! Hoppas det blir några minnesvärda veckor. 

Gårdagen

Igår hade jag en riktigt rolig kväll. Vi fick super god mat och snackade en hel del hahaa. Sen satt vi även och spelade spel ganska länge, så det var super. Tack till er. 
Idag har jag ägnat hela morgonen till att städa mitt rum och att mäta och fixa. Vill ju så himla gärna göra om mitt rum, men det blir nog inte förrens till våren. Men ändå, börjar fundera på hur jag vill ha det. 
Lite senare ska jag och mamma sticka in till IKEA, vi skulle köpa något till köket tror jag. Men då ska jag även se lite just möbel messigt hur jag skulle kunna ha det. Men detaljerna i rummet och dekorationerna vill jag hellre köpa från någon liten inredningsbutik. Annars blir det mer stelt, vill ha ett personligt rum! 

Höst

 
+ Tända ljus, älskar det. 
 
- Mörkret. Det kan vara mysigt när man sitter inne på kvällarna men inte alls när man ska försöka vakna på morgonen. 
 
+ Stickat! Åh, jag älskar stora stickade tröjor. Bland det mysigatse med hösten.
 
- Vädert. Regn, ush. Sen ena sekunden är det minus grader och andra sekunden är det sommarvärme
 
+ Varmchoklad, att komma hem helt nerkyld och ta en varmchoklad framför ev film. Slår allt.
 
- Trött. Bara jag som alltid blir trött, orkar ingenting? Tror det är för att det är så himla mörkt ute? 
 
+ Kläderna, uggs, tjocka vantar, halsdukar och super skön jackor. Så himla gosit. 
 
 
 
 
 
 

Tjejkväll

Hej på er, det blev ju ingen uppadetring igår som jag lovat! Hade faktiskt ett inlägg klart men det gick inte att publisera det. I alla fall så var jag ju hos min kusin igår, han fyllde 17år. Eller skulle ha fyllt, orkade inte skriva det igår men tänkte bara berätta lite snabbt så ni inte blir helt förvirrade. Min kusin gick bort för ett år sedan på måndag och fyllde även år igår. Så vi var där, tände lite jus vid hans grav och sen åkte vi hem till dem och åt middag. 
Idag har jag sovit väldigt länge, tror jag gick upp vid halv 12. Så himla underbart eftersom jag inte har fått sova ut på väldigt länge. Vid halv tre stack jag till dansen, det var den absolut roligaste på länge. Känner att jag kan det nu vilket alltid känns bra.  
Om en timme så kommer Linn och hämtar upp mig, vi ska nämligen på tjejmiddag hos Sofia. Kommer bli super mysigt kan jag gissa. Hör av mig imorgon, ni kommer  även få ett tidsinställt inlägg ikväll.
Massor pussar!
Bild från min instgram - mathildaandersson 

Happy child

Äntligen, imorgon är det fredag och vi har absolut inget i skolan. Inte heller dem två veckorna fram över, för då gäller prao. Jag ska praoa på ett dagis som ligger en liten bit från mig. Gick själv där när jag var liten så det ska verkligen bli så himla kul. Men ni ska veta at jag är så sjukt glad, har pluggat varje dag de senatse två veckorna. 
 
I alla fall så har det varit en super mysig dag idag. Vi hade först två prov, matte och engelska som jag tror gick ganska bra. Efter skolan stack jag och mina fina tjejer in till stan. Det fick bli en snabbis eftersom att vi kom in lite efter tre, men det var ändå super mysigt. Jag fick med mig lite smått hem som jag tänkte vissa er imorgon, annars tog vi bara en fika. Så nu är jag hemma igen, ska kolla på någon film och bara försöka somna för jag är riktigt trött nu. Men vi hörs imorgon igen. 
neeeee, de kanske vi inte gör. Eller jag uppdaterar er men det är inte säkert att jag vissar vad jag köpt imorgon eftersom jag ska till min kusin imorgon dirrekt efter skolan. Han fyller år. Men vi får se. 
See ya. 
 

Oktober









Space

 
Onsdag imorgon, känns som att veckan ändå går hyfsat fort. Längtar till fredag, inga läxor att tänka på och även en hel del kul att se fram emot! Men jag får vänta några dagar till, imorgon har jag engelska redovisning så jag håller på och jobbar för fullt. Tycker faktiskt att detta är kul, vi ska skriva om mobbning. Riktigt hemskt vad som pågår över nätet faktiskt. 
Det får bli lite små korta inlägg nu, för somsagt har jag en hel dek att tänka på i skola just nu! Love! 

+/-

+ Om två veckor är det prao, längtar sååå mycket! 
 
- Hade fysik prov idag, det var omöjligt. 
 
 
+ Jag har ett helt underbart år framför mig, kommer bli bäst! 
 
- Ser jätte mycket fram emot helgen, men samtidigt kommer jag gråta en hel del denna helgen...
 
+ Har dem bästa vännerna i världen. Ni vet vilka ni är <3 
 
- Vädert suger, fryser till döds på morgonen och svättas när jag ska hem. 
 
+ Att pll avsnittet kommer ut om någon vecka, helt awesome ju!!! 
 
- När man har noll inspo till bloggen eftersom skolan tar över
 
+ Har precis fått mitt barnbidrag, jobbar även så det är underbart. 
 
- Har way to much i skolan just nu, tar över ens liv
 
 

RSS 2.0