Ögon

 

Cozy

 
Nu sticker jag, ska först köpa lite frukt och sånt sen drar vi till pizzerian och köper lite pizzor sen åker vi hem till Miki och sover där. Super mysigt, en riktig hemma kväll! Tar även med kameran och tar lite bilder men kommer nog inte mer uppdatering innan imorgon! Hoppas det blir bra, jo plus ett tidsinställt till ikväll! Puss

Lördag 31/8

Dagens outfit. 
 
Dåligt väder, ush. Det är grått och ös regnar, känns verkligen som höst nu.. Jag tycker egentligen att hösten är super mysug men det är lite för tidigt nu. Vi får hoppas på finare väder nästa vecka. 
 
Hola amigos! Har inte så mycket planer för dagen mer än att jag ska försöka hinna med lite plugg. Däremot så ska jag iväg ikväll, jag ska hem till Miki med Linn och Johanna. Vi ska beställa pizza, snacka en massa och hitta på lite annat mysigt. Kommer nog bli super härligt! 

Två till hösten


Friday

 
Exakt ett år sedan idag. liten fjortis jag vet..
 
Älskar fredagar, bästa dagen på veckan även fast man går i skolan. Vi har även en vääldigt lång dag, slutar tjugo i fyra. Vi hade idrott sista lektionen sen stack vi dirrekt hem till Miki med Linn och Johanna, snackade och skrattade massor. Sen när Johanna stack bestämde vi andra oss för att springa en runda så vi drog iväg en runda. Super mysigt, har aldrig sprungit det rundan men den var riktigt härlig. 
 

Höga primes

Funderar på att köpa, vad tycker ni?


mera plugg

 
Oj, hur hände detta? Var kom allt ifrån? Allting bara föll från himlen och landade mitt framför mina ögon, nä men nästan. Har haft ganska mycket att plugga, har matte prov nästa vecka, franska till imorgon, fysik prov och lite annat smått och gott! Kommer tyvärr lägga det mesta va denna helgen till att plugga, känns skönast så. Sen är jag klar med det mesta till nästa vecka börjar och alla nya läxor kommer. Åttan blir tuff, men det är bara att vara tuffare. 
 
Annars har jag inte så himla mycket att berätta, när jag kom hem från skolan idag åt jag lite snabbt plockade undan på mitt rum sen satte jag mig framför böckerna och pluggade. Tog lite energi boost och sen fortsatte jag plugga, sen var det dags för middag och sen plugg igen. Imorgon är det fredag och jag tänker inte egna min fredag kväll till plugg, ska därför försöka komma på lite tidsinställda till nästa vecka för det blir för dålig uppdatering annars. Ska ändå försöka göra lite inlägg när jag kommer hem och så. 
Pussar. 

Mys

 

Morning

 
Åh, godmorgon alla! Nu sitter ni säkert i skolbänken men jag har precis rest mig upp från sängen. Hade tänkt fixa ihop lite frulle nu sen sätta mig framför 90210, lite mysig början på dagen. Sen ska jag försöka göra lite Franska, sen blir det nog sängen igen. Sover alltid bort dagarna när jag är sjuk, känns bäst så! Man känner inte lika mycket av att man är sjuk och sen så blir man fortare frisk om man sover. 
Hade egentligen tänkt skriva allt som händer idag men eftersom jag bara är hemma så händer det inget speciellt, ska plugga, städa mitt rum och sen ska jag även se nya pll. Det kommer ut i eftermiddag och jag är helt över exided. Enligt alla spoilers kommer man få reda på så himla mycket i dagens avsnitt, ah är riktigt beroende av pll. Kollar ni på Pretty little liars? Vad tycker ni om det? 

Bästis

Bästa vännen. Vi ser lite roliga ut jah vet. 
 

Nu tänkte jag faktiskt säga godnatt, har precis kollat klart på hollywood fruar. Sjukaste programte ju, men ändå så himla bra. Om ni inte visste det så är Maria Montazami i Sverige nu, hon har köpt ett sommarhus i skanör eller falsterbo.
Från en sak till en annan, jag stannar förmodligen hemma imorgon också. Har inte blivigt bättre alls och jag vill gärna vara helt frisk innan jag kommer tillbaka till skolan så jag inte blir sjuk igen. 
Hör av mig imorgon med ett lite ordentligare inlägg, pussar! 

Shopping list

Detta är väll ungefär vad som finns på min inköps lista till Thailand! Längtar som en gnu. Kommer bli så underbart. I med att allting är mycket billigare där så kommer jag åka dit med en ungefär tom resväska! Sakerna på bilden här är lite av det som jag känner är ett måste att få med hem, men sen kommer säkert en hel del annat också få följa med mig hem!


Tuseday

 
Fick bli hemma idag, hoppas jag blir bättre till imorgon men just nu verkar dte som att jag måste vara hemma även onsdag. Tror jag har fått något litet från influensan, mår illa och är lite febrig. Ska gå ner och fixa en liten smoothie, ska kolla på Rock of ages en stund. Sånt man får göra när man inte mår bra. 
Typiskt nu när skolan är igång, men har som tur nästan alla böcker hemma så ska försöka plugga mycket idag. Hoppas även jag kan uppdatera er lite, ska nog göra några tidsinställda till denna veckan eftersom jag inte kan uppdatera i skolan!
 
 
 

The minions

 
 

+


Dålig

 
Ush, vad är det med mig? Har mått lite sådär dem senaste tre dagarna, både magen och huvudet håller på. Har tagit en alvedon för ett tag sedan men det hjälper inte särskilt mycket, är lite rädd att jag har fått influensan eller något liknande för både Miki och Linn har varit sjuka nyligen. Men det kan ju även bara vara något tillfälligt, hoppas på det bästa i alla fall. 

Måndag

Min lunch idag
 
Idag är den en helt ny vecka med helt nya tag! Även fast jag är ganska missnöjd med mitt schema så är måndagarna ganska chill, slutar med hemkunskap och det har vi dirrekt efter lunch. När vi hade slutat så åkte jag och linn till ett dagis som ligger i när heten där jag bor, vi tänkte fråga lite om prao plats och så. Gissa vad, vi fick deeeet! Whoohoo, nä men jag är jätte glad att det är fixat så behöver man inte gå och tänka mer på det. 
 

Fuck cancer

 
Tycker faktiskt att alla borde ta sig tiden att gå in på denna länken fuckcancer och stödja barn caner fonden! Tryck dig fram till shoppen och beställ hem någon söt tröja, en keps eller varför inte ett armband? Pengarna går såklart till barn med cancer! Armbandet på bilden ovan kostade 100kr. 

Boyfriend


Bästa vän

 

Nitar

 
En väldigt bra underhållning, även väldigt bra att ha för du slipper leta efter kläder med nitar utan kan sätta på det själv. Jag har ensålänge bara dessa men ska införskaffa många fler, som ni ser räcker det inte lång väg! Jag köper mina nitar på Panduro Hobby, det finns säkert på många andra pyssel butiker också. 

Lite bilder

 
 Tog lite bilder med Linn och Emelie igår eftermiddag, här får ni tre av dem. 
 
Hejsan! Idag ska jag jobba, dem ska ha någon öppetdag dag idag så som tur är slutar jag innan den öppnar! Jag slutar alltså klockan två. Då ska jag hem och sätta mig vid datorn, för nu har det redan börjat igen. Plugget, ja jag ska plugga på en söndag. Jag känner mig ganska taggad så tycker nästan det ska bli kul att plugga, men vet om att jag om bara någon vecka kommer sakna dem lediga dagarna på sommarlovet då jag inte gjorde någonting alls. Inte behövde oroa mig alls. 
 
Berättar bara lite snabbt om vad som har hänt i helgen. I fredags skulle jag kanske egentligen ner till malmöfestivalen för att se panda de panda och mac miller! På ett sätt lite ledsen att jag inte gjorde det men samtidigt så hade jag en sån sjukt rolig kväll men Linn, Johanna och Miki! Vi åt först en supe god middag tillsammans, med massa snack och skratt sen åkte vi hem till Miki för lite film mys och ännu mer flum. Härligt! 
 

Fredag

 
Älskar denna bilden, får mig så mycket att tänka tillbaka på sommarlovet! :)
 
Hej alla glada människor. 
Är säkert i full gång med massa rolig heter i skolan just nu, för idag ska vi ha klasskamp. Det är att alla 7-9 tävlar i massa olika tävlingar under en dag och sen är det då någon som vinner haha! Alltid lika kul faktiskt. Slutar vid 2 tiden redan så det är väldigt skönt! 
Annar idag så ska jag, johanna, miki och linn träffas, äta middag och sen hitta på något. Inte riktigt bestämmt men det blir säkert super kul ändå, tror vi alla sover hos miki? Jag hör av mig när jag kommer hem sen, love. 
 

Skolan

Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen! Har verkligen velat göra det mesta utav dessa sista dagarna innan man måste börja bo vid sina böcker igen. I tisdags var jag med tjejerna efter skolan, vi åt på bk och sen åkte vi hem till louise och snackade. Sen stack vi ut och cyklade lite, har nog redan berättat det! Sen i onsdags så åkte jag hem dirrekt efter skolan. åkte och handlade med mamma sen stack jag ut och sprang en runda. Fick sen även sjukt ont i magen och huvdet..Sen kommer vi då till idag då jag har varit med Tenny, vi har mest snackat spelat lite sims hehe och myst. Åkte hem vid sju tiden, förlåt för ett slarvigt inlägg kanske men kännde att jag behöve uppdatera oavsätt vad klockan var. Nu ska jag hoppa ner i sängen, sleep tight! :)
 
Delar med mig av en instagram bild, min sommar i bilder. maathildaa_ 

The end.

 
Nu är dte slut på alla sena kvällar och sovmornar, nu är det dags att komma in i verkligheten igen. Har verkligen haft ett sjukt unerbart sommarlov och jag är så sjukt tacksam för alla minnen. 
 
Idag var jag tillbaka i skolbänken igen, känndes både bra och dålig. Är ju samtidigt lite taggad för en ny start! Vi hade en väldigt kort dag, började nio och slutade halv tolv. Fick bara reda på en massa information precis som alltid. Det var även ganska kul eftersom det var ganska gruperat förra året och nu när vi kom tillbaka så helt plötsligt så var vi en jätte stor grupp, tycker det är super kul eftersom jag älskar att vara många. 
Sen efter skolan åkte jag och miki till bk för lite lunch, satt sen och snackade en massa, runt 2 tiden drog vi oss hem till Lollo där tenny, sara och johanna var. Sen har vi varigt där tills nu, känns ganska hemskt att man bara kommer kunna umgås såhär på helgerna. Eller enligt alla andra så är det så, att man inte kommer kunna ha ett liv i åttan. Men vi får se, hoppas i alla fall det! 
 
Ska ut och springa en liten runda nu, hörs ikväll puss.

Första skoldagen

 
Åh, godmorgon på er! 
Idag är det dags för skolan igen, åttan ska jag börja i. Känns hemskt, har haft ett jätte roligt sommarlov och nu ligger det bakom mig. Men samtidigt är jag faktiskt lite taggad måste jag säga. Även fast alla säger att åttan är det värsta året..vilket man å blir lite nervös över! 

Nytt till skolan

En kalender från bokackademin - 129kr 
Ett skrivhäfte från Åhlens - 99kr
En pennhållare att ha i skåpet - T.G.R - 20kr 
Tuggumi hehe, ett måste i skolan - ica för typ 7kr kanske
Pennskriv från Ugglan - 129kr, men ska kanske lämna tillbaka det
En mus till min skoldata, tgr - 80kr
Tofsar att ha som akut grej i skåpet - 40kr på ica
Min skolväska då, som kostade 399kr och kommer från accent! Faktiskt hur nöjd som helst med den! Ända nakdelen är att det inte finns något fack i där man kan lägga, mobil, nycklar tuggumi mm. Men får väll använda skåpet då.
 

Gårdagen


 
Hej! 
Förlåt för att det inte kom upp något inlägg imorse, var tvungen att skynda mig iväg eftersom vi skulle in alla tjejer och köpa klart inför skolan (vad jag köpte kommer upp i nästa inlägg). Vi åkte i alla fall först in på ica för att hitta några saker men sen drog vi iväg till stan. Hade det jätte mysigt och fick med mig en hel del saker hem faktiskt. Riktigt nöjd! 
 
Imorgon börjar skolan, riktigt taggad faktiskt. Särskilt nu när jag har köpt en massa nya saker, ni vet..man vill alltid börja använda det dirrekt! Sen ska det faktiskt bli kul att börja träffa alla varje dag igen, även fast vi har hållt kontakten super bra över sommaren. Är dock lite nervös inför alla prov och läxor vi ska ha, alla säger att åttan är det tuffaste året. Men jag ska fukosera nu, detta ska bli bra haha! 

Kräftskiva

Godmorgon gullungar. 
 
Som jag skrev igår så sov miki här och vi var faktiskt duktiga att vara ute och springa nu på morgonen! Men tyvärr blev miki dålig efter ett tag och var tvungen att åka hem..:( Men jag hoppas ändå hon kan komma ikväll. Ska bli så mysigt, ett riktigt härligt slut på sommarlovet. Låter hemskt, men jaja..vad ska man göra åt saken. 
Vi har ju dock haft lite otur med vädert denna sista veckan och även idag, så jag hoppas det blir bättre framåt kvällen. Kommer upp ett tidsinställt inlägg ikväll och sen ska jag även försöka få lite bilder under kvällen. Hope u like it, puuss.

Malmöfestivalen

Hejsan! 
 
Kom hem för en liten stund sedan och miki är även påväg nu. Vi ska bara mysa lite, kolla film och planera lite inför kräftskivan imorgon. Fick även precis reda på att hon nog glömt sin plånbok på bussen och dem vägrar leta efter den, lile gumman..tycker så synd om henne. Men nu till lite roligare saker. 
 
Har verkilgen haft en mysig dag, har inte gjort något jätte speciellt men det var ändå super härligt. Fick inte heller med någonting hem förutom ett kitt till skolan, ni kanske får se en bild om ni vill! Men nu ska jag sätta igång en film, love! 

I min skolväska

// Datan // notebook // pännskrin // plånbok // borste // nessesär - tofsar, smink, mm. // perfym // platttång - ska dock köpa en mindre att ha i skåpet // hörlurar // 
 
Tänkte bara skriva vad som händer idag, idag ska jag in till malmöfestivalen med tenny och miki, vi åker nog hem ganska tidigt redan vid 6. Men det ska ändå bli riktigt mysigt 

Tipsar filmer

 

Sleep over

 
Hej på er! 
 
Jag är verkligen jätte ledsen för att ni inte fick uppdate igår, hade jätte brottom iväg och inte heller hade jag tid att blogga där! Vi hade i alla fall riktigt roligt, när vi kom ditt så satte vi oss nästan dirrekt och åt middag, pastasallad! Lite senare bäddade vi klart sängarna och låg och snackade en massa, sen blev det efterrätt med lite lekar...hahaha. Sen låg jag och Johanna vakna till ungefär 6 på morgonen och snackade, vet inte hur man kan ha så mycket att snacka om men det tog lixom aldrig slut! Från skratt attacker till såhär deep talk, super mysigt var det i alla fall. 
Sen nu kom jag precis hem, han även in om ica för att köpa kräftor tills på söndag! 

Höstskor

 
 

Detta är skorna jag kommer använda i höst, kommer nog även använda mina päls stövlar lite men dessa skorna kommer ni se på mig dagligen! Vissa saker får mig att längta till hösten, älskar höstens outfits, så mysiga! Men nu ska vi väll inte längta för mycket, istället njuta av den tid vi har kvar av vårt underbara sommarlov! 

Frukost

Namnamnam, så himla gott. Fick upp tidigt som jag sa igår och tog mig tiden att göra amerikanska pannkakor! Det är så himla gott och mycket mer mättande än vanliga pannkakor. Har ni provat någon gång, tycker ni att det är gott? 
Nu är solen framme igen efter en veckas moln och regn, ska ut och lägga mig en stund i solen så man kan få lite färg till nu innan skolan börjar. Vid ett tiden har jag och min mamma blivit bjudna ner till våra grannar för att äta lite lunch, trevligt. Är nog där någon timme sen drar jag dirrekt hem till Linn! Som jag skrev i förra inlägget så ska hon han typ en sleppover. Så det är min dag, händer inte så mycket men det kan vara skönt ändå ju! Hör av mig sen, puss!
 
 

Morgondagen

fin ros. slut på bilder
 
Helloj. 
 
Var ute och sprang tidigare ikväll, super härligt eftersom det var minst en vecka sedan. Ska försöka springa varje dag nu, men somsagt försöka. I alla fall så tänkte jag mest bara checka in lite på er, se hur ni mår? Jag själv mår faktiskt super och ska snart lägga mig och sova. 
 
Morgon dagen ser ut ungefär såhär: 
Jag vaknar upp vid nio tiden, ska ta emot någon leverans eftersom att ingen annan är hemma. Fixa ihop lite god frukost till mig själv och sätta mig anntingen ute i solen eller i soffan och kolla film. Beror på vädert självklart. Sen blir det att fixa klart rummet till hundra, har fortfarande inte blivit helt klar..går ju mest och slöar. Men sen vid 4 tiden ska jag börja göra mig iordning för jag ska hem till Linn imorgon, hon och Miki ska ha en lite sleepover eftersom dem har fyllt år. Jag längtar jätte mycket, för dte kommer bli så himla kul och mysigt! Vi ska sova utomhus i ett stort fest tält, tror vi blir 6-7 stycken, vi som brukar träffas alltså. 
 

Nytt

Hej igen! 
 
Tänkte vissa upp allting jag har köpt den senaste tiden och som jag har glömmt visa. Så här få ni se. 
 
Armband - h&m - 39.50 kr 
Smink borste - h&m - 29.50 
Stift pennor - öb - 15kr 
Blyerts pennor - öb - 10kr 
Överstryknings pennor - öb - 19kr
Nagelacksbortagning - öb - 20kr 
Skriv häfte - tgr - 20kr 
Kjol - h&m - 49.50kr
Linne - gina tricot - 79kr
Mjukisbyxor - h&m - 149kr 
Långklänning - bikbok - 200kr 
 

inspo?

Det vi nu för tiden går in på och kollar på och även strävar efter kallas inspo, och aväen motivation. Jag har tänkt på det och visst är det bra att äta nyttigt och träna, men det räcker att träna en gång i vecka och man får även lov att äta godis, chips, läsk och kakor utan att bli kallad tjock eller känna sig tjock! Jag tycker det hra blivigt aldeles för mycket snack om hur man ska se ut, man ska för det första ha sexig kropp, stor och vältränad rumpa, sixpack, lååångt fint hår, super söt och allt dte dära. Man är fin även fast man inte ser ut som en jävla barbie? För hur många serriöst väljer hellre att äta massa nyttigheter på lördags kvällarna än att stoppa i sig lite godis? Inte så många vad jag vet...Nä, jag vet inte om jag kan kalla det insperation and motivation? För mig är det knappast det man ska stäva efer. Man ska stäva efter att må bra, träna när du känner för det och ät nyttigt lite då och då men glöm aldrig att äta godis och bara ligga på sängen och slöa..det är en del av det som får oss att må bra! Vissa bilder är faktiskt hemska, om man tänker efter..vissa kan ju verkligen inte rå för att dem är lite mulligaren andra, tänk att kolla på dessa bilderna då. Det får en att känna sig tjock även fast man egentligen ser super bra ut och är helt normal.
 
 
 

Rensning på g

 
 
Puuhh, håller på att städa mitt rum. Ska verkligen rensa ut allting som jag känner är ivägen och sånt! Inte bara kläder då utan även allt annat! Ska bli skönt att få undan allting nu för jag har väldigt mycket skit i mitt rum som jag lika väll kan slänga. Måste även göra det innan jag kan börja göra om mitt rum, och jag orkar inte storstäda rumet dagen innan jag ska flytta ut alla möbler, kan vara skönt att ha det fint ett tag innan. Och nu ska jag verkligen försöka hålla det så. Det är ju även hur skönt som helst med ett städat och rent rum nu till skolan börjar, somsagt ska jag försöka hålla det rent, kommer nog skriva om ett tag igen att det är dags för storstädning igen men man kan ju hålla tummarna? 
 
Jaja, det händer nog inget speciellt alls idag annars? Inte vad som är planerat hittintills i alla fall. Måste ju lägga hela dagen på att städa så kanske träffar någon ikväll, vi får se! Men det får ni ju reda på i så fall, för mig blir ni inte av med än. Några inlägg till kommer upp idag, ett inlägg kan jag avslöja nu...det kommer komma upp vad jag köpt den senaste tiden som jag glömt visat för er, så stay tuned!
 
 
 Puss och kram. 

Äntligen

Åh, att vakna upp till ännu en höjning är ju bara för underbart! Älskar er verkligen och snälla fortsätt såhär, lovar er att fortsätta uppdatera lika bra som dessa dagarna nu också. Taaack än en gång, även fast jag inte har så mycket läsare så är det ju som sagt på väg högre upp..så man kan ju i alla fall hoppas!

Kan ju lika bra passa på att säga godmorgon och berätta lite om min dag! Så godmorgon på er, idag blir en riktigt tråkig dag! För jag ska rensa mitt rum, det ska bli helt clean, ska i och för sig även fixa ihop ett inlägg till eftermiddagen. Men annars händer inget kul. Ska ner och äta frukost nu men var bara tvungen att skriva detta, hör av mig om en stund igen! Puss på er.


Inspiration


Kladdkaka

 
            
God, miss this wondeful place! 
 
Hejsan!
Jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan och har precis ätit. Om ett tag kommer Daniel hit så ska vi fira honom lite, för han har tagit kör kort...så duktigt haha. Nejmen det ska bli mysigt för vi ska äta lite tårta och sånt. 
 
Har annars haft en super bra dag, var ju som sagt i stan med louise idag. Vi åkte in vid ett tiden och gick dirrekt till espresso house för en efterlängtad Frapino. Sen har vi bara stosat runt i lite olika affärer, fick med mig lite smått och gott hem som jag vissar er i ett inlägg tillsammans med lite annat jag glömt vissa för er. 
Ha det bra sålänge, och förresten tack så mycket för att ni kommit igång och börjat läsa igen. Statistiken sjönk ganska mycket där några dagar men nu är den påväg upp igen. Love u 

This or that

Det som jag har strukit över har jag inte valt!

Glass/godis

Smink / Utan smink

Sommar / Vinter

Sjunga / Dansa

Julafton / Födelsedag

Singel / Förhållande

Rosa / Blå

Bok / Tidning

Kjol / Klänning

Levande ljus / Lampor

Få pengar / Tjäna pengar

Familjen / Kompisar

Hund / Häst

Katt / Hund

Gina / H&M

Veromoda / Cubus

Jordgubbar/Hallon

Godis/Frukt

Mjölk/Läsk

Twilight/Hungerspelen

Halsband/Armband


Stan med Louise!

 
Hej på er! 
 
Idag är det entligen fint väder igen, har varit ganska dåligt dem senaste dagarna. Därför la jag mig en stund vid poolen imorse för att jag skulle få lite färg, men var ganska snart tvungen att hoppa in i duschen och göra mig klar! För om  ungefär en kvart sticker jag in till stan med louise, ska dock in till banken först och fixa lite. Men det ska bli super mysigt för har inte träffat henne på länge. Kommer upp ett tidsinställt inlägg under dagen men annars får ni klarar er tills jag kommer hem vid kanske sex halv 7 tiden! 
Puss och Kram
 

Nytt rum!

Jag har haft mitt rum i ungefär 7 år, alltså samma tapet och ungefär samma möbler! Har möblerat om ganska nykter och bytar ut små saker, men eftersom min tapet är lila kan jag inte göra så mycket så jag har bestämt mig för att göra om mitt rum! Har en massa planer för hur det ska bli, ska även byta tapet mot en silvrig så jag kan ha olika färger till sen. Ni vet säkert vad jag menar när jag säger att jag vill ha sån mysig belysning över sängen, så vi ska försöka hitta det! Vet ni var man kan köpa det eller om ni vet fina inrednings butiker så skriv gärna i kommentarerna! Ska nog in på både Ikea och chilli och kolla, älskar dem affärerna.
Men tro inte att detta kommer hända imorgon, kanske inte gör allt förrens på höstlovet för ska både ha tiden + att jag ska vara bestämd.
Aja, ville bara skriva det. Hoppas ni mår bra så hörst vi imorgon puss.

https://cdn2.cdnme.se/4194061/7-3/pic_52096646ddf2b34053827e44.jpg" class="image">


Min framtid!

Hur tror du din framtid kommer se ut om ungefär 10år? 
 

Svar: Jag har ju ingen anning alls men jag vet ju i alla fall hur jag skulle vela att den skulle vara! Jag skulle vara 24 år gammal, och jag tänkte först skriva lite hur jag tror mitt liv ser ut några år innan dess. Efter gymnasiet börjar jag jobba, ungefär ett år och samlar ihop pengar! Sen åker jag iväg, ensam eller med kompisar till anntingen australien eller en roadtrip i USA. Hade kanske försökt leta lite jobb, tror då jag vill jobba som aou-pair och om jag hade hittat något hade jag nog stannat där och jobbat. Vill även gå collage i USA så jag hoppas att när jag då är 24år att jag har gjort det och att jag har hunnit ha sjukt kul med minna vänner åren efter det. Jag tror 24 är en väldigt bra ålder för att träffa någon, så vid den tiden hoppas jag att jag precis har träffat någon underbar kille, (hehe), och att vi snart ska flytta ihop! Hoppas även på att jag håller på att söka in till det jobb som sedan kommer bli mitt yrke, vill ha ett speciellt yrke som jag värkligen älskar och som jag inte kommer känna mig tvingad att gå till uatn blir glad av tanken på att gå ditt. Även fast alla dagar inte kommer kunna bli så. 
Detta är nog ungefär hur jag ser på det! 
 
 
 

Stress

 
Jag är väldigt stressad just nu för jag har ingen aning om hur jag ska se ut haha, ikväll ska jag nämligen till Linn för hon fyller år! Sticker ditt dirrekt efter att jag jobbat och jag börjar klockan två, vilket betyder att jag måste vara klar snart! Men vi kommer nog få hur kul och mysit som helst ikväll, det brukar vi ha så jag längtar jätte mycket! Kommer alltså inte hinna uppdatera er innan jag åker ditt men ska försöka ta många bilder som kommer upp i ett inlägg när jag kommer hem sen. Nu hinner jag verkligen inte srkiva mer, puss på er! 

Happy birthday

Åh, grattis min älskade vän! Nu är du äntligen en fjortis precis som jag. Vi har kännt varandra sedan dagis men inte förens nu har vi blivit så himla nära varandra. Det var helt sjukt, du började i min klass och efter första dagen var vi redan så nära det går att va, vi hör i hopp som solen och månen! Min älskade soul sister, har ju inga fler ord för vår vänskap och hur mycket jag älskar dig! Hoppas verkligen du får den bästa dagen i ditt liv och så ses vi ikväll, puss på dig!


Göteborg!

Hej på er!
Detta inlägget blir lite sent men vi har inte haft tid innan. Vi checkade in på hotellet vid 12, gjorde oss iordning och åkte till wow. Där har vi haft det helt underbart, vädert var på topp och roligt hade vi! Vi åkte inte därifrån förrens vid 9 tiden så vi satte oss dirrekt på hotell restaurangens uteservering, riktigt mysigt! Kändes som man var i Spanien!

Nu är vi på hotell rummet, har duschat, packat upp och gjort det lite hemma trevligt! Vi håller på och välja film nu så ska vi bara mysa lite! Imorgon blir de förmodligen stan eller Liseberg! Puss


My beach bag

 
1. Jag brukar ta med mig någon bok som jag kan ligga och läsa under tiden jag solar eftersom det kan bli lite långtråkit efter ett tag. Oftast hänger den bara med när jag är på semester eftersom jag annars kan umgås med mina vänner samtidigt! 
 
2. VATTEN! Ett stort måste på stranden, särskilt för mig som blir yr efter att ha solat i 20minuter! Är ganska känslig mot solen och därför måste jag dricka massor med vatten. 
 
3. Handduk, detta tror jag alla tar med sig? Möjligtvis inte om man har en solstol med sig men det brukar inte jag ha. Ja jag använder den till att sola på haha, såklart! 
 
4. Solglasögon, jag har väldigt känsliga ögon så jag måste använda solglasögon hela tiden. Kan knappt kolla annars, det är även ganska skönt eftersom man behöver kisa annars och då får jag sån himla huvudvärk! 
 
5. Bikini, tar alltid med en extra ifall jag sulle vara länge på stranden och jag tycker den är för våt! Brukar aldrig hända att jag behöver den men för säkerhetens skull 
 
6. Solkräm, ja det är något som är väldigt bra att ha hhaa. Brukar inte smörja in mig innan jag åker för bränner mig nästan aldrig men om man känner att solen tar riktigt eller att man håller på at bränna sog kan det vara bra att ha med sig! 

lager 157

70kr för denna super söta och sköna tröjan, helt underbart
Fick även med mig en sjal för bara 50kr som är väldigt gullig och som man kan matcha till det mesta! 
Har letat efter en sånhär tröja jätte länge och nu hittade jag den för bara 200kr, sanslöst! 
Sen dessa två smyckena som kostade 25kr styck.
 Jätte behövligt kan jag ju inte säga att det var men så himla sköna, fick med dem hem för 300kr! 

Dagen

 
Jag vaknade upp ganska tidigt idag, redan runt nio tror jag! Har tagit det lugnt och ätit lite frulle bulle nu. Mitt rum ser ut som rena kaoset så det blir väll nummer ett på vad jag ska göra idag. Annars blir det att träffa Linn och sticka in till stan för att hämta Mikis paket sen sticka igen, tror jag ska hem till henne ikväll men mamsen för att bestämma lite mer och få mer info om Göteborg. 

Kolmården del 2

 

Göteborg!

På fredag ska jag om Miki till Göteborg, hon fyller år imorgon så det blir hennes present tror jag! Vi åker upp på morgonen och går på någon musik festival hela dagen, sen äter vi lite och drar tillbaka till hotellet oxh bara myser. Tror vi tar nästa dag på stan med massa shopping hehe, längtar ihjäl mig typ! 
 
Men nu tänkte jag även berätta vad som har hänt i dagarna, har faktiskt tänkt blogga men men appen har inte funkat och det gick inte att föra in biler på datan så ja.. Men i alla fall så var jag på stranden igår med gurlsen, var där till 3 tiden sen stack jag och linn till en gammal dagis kompis för vi skulle lämna bort hennes kannin :( Lite sorgligt men den fick det bättre där! Sov även hos linn och vi kollade på the purge hahaha, höll på att dö så hämsk den var! Riktigt läskig, men ändå bra! Det var mer en sån film som man tyckte var bra när den var slut men bara läskig i början haha. Sen kommer vi då till idag, då stack vi hem till mig och badade och solade lite. Hände inget speciellt mer än att vi sen mot kvällen stack in till stan för att köpa present till Miki! Fast fick med mig lite annat smått och gått hem istället! Ni får bil på det i nästa inlägg för här kommer nu lite bilder från vår mysiga dag! Puss
 
 

Mitt hemland, Norrköping!

Varit på den bästa "resan" under sommaren, åh vad jag älskar det stället. Mitt älskade hemland.
Kolla även in på www.anderssonsfoto.blogg.se för lite mer bilder


Svar på fråga

Hej Bella!
Jag tänkte svara snabbt på en fråga jag fick, var jeansen kommer ifrån som jag hade med i mitt "hööst" collage. Jag använder mig av appen polyvore, så jag valde bara ett par jeans som jag tyckte var svin snygga. Men nedanför ser ni var dem kommer ifrån, en hemsida som heter jades24.com! Jag vet inte om det är en sida man kan lita på men du/ni kan ju alltid kolla?
Hoppas du blev nöjd med svaret, puss!


Hööst


Kolmården del 1

 

Hel dag i norrköping

 
 

Roadtrip

 
Hej! Kom hit för någon timme sedan och har varit inne i stan sedan dess. Om en liten stund ska vi bege oss ner till bryggan för att bada lite! Det har varit så himla varmt idag, har knappt orkat gå i solen helt ärligt.. Men imorgon redan vid 9 åker vi till kolmården sen kommer vi inte hem förrens snt på kvällen och då fixar jag ihop ett inlägg med massa bilder åt er. Det kommer även komma upp ett inlägg om en stund med bilder från dagen i mitt älskade Norrköping! 
Kram så länge!

Alla grattar MIKI

För idag blir hon 14år, hon blir en stor tjej! Grattis grattis grattis! Nu har vi faktiskt kännt varandra i ä, eh nästan 14 år haha. Hel sinnes sjukt faktiskt, men jaja... Idag är det DIN dag och ingen annans. Jag älskar dig, du är helt fantastisk och jag är ledsen som inte kan va hemma på din fina födelsedag gumman. Men du får ha det bääst ändå. Älskar diiiig, puss!!


Bilens

 
Nejmen gud vilken humor jag har, riktigt hemsk hahhaha. Sitter i alla fall i bilen nu, har suttit här i två timmar nu. Detta är då tidsinställt och jag skrev det imorse så ni skulle få lite uppdatering under tiden jag sitter i bilen. Kom även precis på att ni kanske inte fattade mitt skämt? Jo man brukar skriva dagens, men i med att jag bara ska ha det i bilen så tyckte jag då att det var enormt roligt att skriva bilens...jag är trött. 

Nu bär det av

 

Sähär mitt i natten

 
Helloj! Nu har jag äntligen packat klart, ska upp klockan 6 imorgon för vi vill vara där tidigt haha. Jobbigt, men ändå mysigt! 
 Detta är då vad jag kommer underhålla mig med under resans gång, plus mobilen..såklart! 

I put a drop in the ocean, and when u find it i will stop lovin u

 
 

Älsklingar

 
Var inne på Kenzas blogg för en liten stund sedan,  hon hade länkat till en sida där hon hade köpt en underbart vacker klänning! Jag gick in på  sidan och hittade två super söta saker, ett linne för 515kr och även en klänning för 700 ungefär. Måste tilllägga att det är handgjort, alla kläder har hon gjort helt själv. Funderar verkligen på att beställa hem dessa sötnosarna, men dem kostar ju väääldigt mycket. Visst är dem handgjorda och sånt men det är mer om jag är är sugen på att lägga dem pengarna, eller mamma heh.. Men kanske bara köper klänningen? Vi får helt enkelt se. Men HÄR finns en länk till hennes hemsida!

RSS 2.0