Killar jag faller för

Jag kan säga att jag faller lätt för killar, gillar typ alla killar..men det finns få jag verkligen kan få känslor för. Men ungefär såhär skulle jag säga att killarna jag falle för ska se ut. 
 
  1. Brunt eller mörk blånt hår och bruna öga, smäälter för bruna ögon 
  2. Han måste vara lång, eller i alla fall längre än mig..alltså 170cm+ 
  3. Visa att jag är hans och att han är min, inför precis alla
  4. Han ska ha tydliga kindben, looove 
  5. Det är ett väldigt stort plus om han är vältränad, han ska inte ha för stora muskler för det är läskigt dock
  6. Han måste ha bra humor!!! Eller egentligen dålig..han ska ju ha samma humor som mig 
  7. Vi ska kunna snacka både om seriösa saker men även bara tramsa hah.
  8. Bra klädsmak, alltså typ skorta och jeans och inte snap backs och tatueringar..
                 
 
 
 
 
 
 

Frisk

 Börjar känna mig som en människa igen, har varit fruktansvärt förkyld..Men imorgon blir det skola igen. Har inte heller kunnat plugga något eftersomjag tillbringar all tid i sängen, ska försöka sätta mig och plugga nu..har väldigt mycket dem kommande veckorna, redovisningar, inlämningar och prov. 
Skolan är sjukt jobbig samtidigt som vi faktiskt inte har så mycket, alla säger att åttan är det värsta året men jag håller inte med dem..tyckte sjuan var jobbigare. 
 
 
 

Bokat och klart

 
Jag har inte varit såhär glad på länge, har precis bokat en resa med mina älskadevänner, Miki och Linn. Självklart åker vi inte själva utan våra mammor hänger med. Men förstå vad mysigt, att åka på semester med en kompis har varit min dröm länge, nu blev den verklig. 
Stället verkar också super mysigt, det bir Alcudia på Mallorca. Har aldrig varit på Mallorca men har hört att där ska vara väldigt fint och om man kan lita på bilderna håller jag verkligen med. 
 
 
 

Spring

Äntligen, våren är här. Vaknade imorse av att solen stog in i rummet..så härligt. Jag blir altid så mycket gladare när solen börjar komma fram, har faktiskt varit väldigt glad idag! Dock mådde jag lite dåligt imorse, men känner mig mycket bättre nu. Låg i min säng och kollade serier ett tag, men fick lite panik över det sen eftersom det var så fint väder. Så var även ute och tog lite bilder. 
Kom precis hem efter en lång runda med vovven och mamsi. Mina kinder är helt rosiga nu, men det var så mysigt.
Ikväll blir det bara familje kväll framför Melodifestivalen, coz.  
 
 

Saturday

Sitter med syrran och kollar på revenge, så bra jag dör. Det är även så himla fint väder ute, ska försöka slita mig från tv:n och gå ut lite..men mår tyvärr lite dåligt just nu. Men treo är min vän just nu så det blir säkert bättre snart! 

RSS 2.0