The Other Woman

https://www.youtube.com/watch?v=oDcaZ3StTfIdiv> 
 
Ska kanske se denna filmen imorgon, den verkar jätte bra verkligen! 

Scramble eggs

 
Godkväll på er! Har börjat vänja mig lite till skoltiderna nu, kom faktiskt upp i tid i morse även fast jag var väldigt trött. Är minst lika trött nu, onsdagar är den längsta dagen och den avslutas med 90min syslöjd. Det fick bli alvedon och mys med en bok när jag kom hem. Självklart åt jag scramble eggs först, my new love! Men det är ganska skönt för vi har knappt några hela veckor kvar i skolan och jag är ju i Mallorca en av veckorna så det känns som att sommarlovet inte är så långt bort, inte heller är Valborg!!! Skit vad taggad jag är, men mina planer får ni höra om nästa vecka!
 
Nu kallade precis mamma för vi ska äta middag, sen drar jag ut och springer en runda. Nu måste jag kila, vi hörs!
 

we♥itFölj min weheartit HÄR!

I´m Back!

Hej igen, jag tog en paus från bloggandet och det har varigt väldigt skönt. Jag satte lösenord på bloggen så jag har kunnat skriva lite när jag har lust utan att känan någon press. Det var för mycket som pågick och jag hade varken ork eller lust till att fixa med inlägg osv. Men jag saknar det faktiskt nu så jag är tillbaka, ska verkligen försöka stanna haha, vet att jag har sagt det några gånger nu men det känns som att jag verkligen fått en paus nu.
 
Det hände inget specielt intressant under tiden jag var "borta", bara det vanliga, shopping, plugg och kompisar! Men nu börjar det närma sig sommar och livet blir roligare, åtminstonde så händer det lite roligare grejer och man har även mindre plugg. Känner helt enkelt att jag har mer inspiration! 
Dagen har varit vädligt härlig, det var första dagen tillbaka i skolan efter ett härligt lov. Men förutom skolan så har det ju varigt otroligt vackert väder utomhus, jag och Miki träffade nämligen Jack och Hugo en stund och jag hade endast linne på mig. 
Men nu sitter jag nergosad i filtar på mitt rum och ska kolla desperate housewives, det har blivigt min nya älskalings serie. Den är riktigt bra så jag tipsar er att se den om ni har serie torka. 
 
 
 

RSS 2.0