Tips

 
Jag själv har haft hur svårt som helst för att springa innan, jag tyckte det var jobbigt och tråkit. Men nu har jag börjat med några saker som har gjort det mycket roligare, tänkte dela dem med er. 
 
Musik: 

Jag vet att många av er säkert redan har det, men för er som inte har det. Prova det. Det blir inte lika jobbigt att springa, man tänker inte på hur jobbigt det är heller om man har ont. Jag själv får alltid en massa tankar i huvudet när jag lyssnar på musik så då kan jag springa där och drömma och sen helt plötsligt så har jag sprungit 2km.. 
 
Kläder: 
 
Inte jätte viktigt jälvklart men jag tycker att det blir roligare att sticka ut och springa om man har snygga kläder på sig. Man blir mer motiverad att springa för man vill så gärna ha på sig sina snygga kläder. 
 
Skor: 
 
Ett par bra löpar skor, kläderna behöver man inte lägga så jätte mycket pengar på men skorna tycker jag faktiskt att man ska lägga lite mer på. Dem gör så mycket. Jag hade min systers gamla innan, men ett par begagnde skor är inte det bästa, dem var slitna och jag fick bara ont i knäna av dem. Mina nya skor springer jag så änkelt med, det känns som om man flyger fram! 
 
Vatten:
 
Jag behöver det. Jag har inte haft det innan för jag har aldrig orkar köpa ett sånt bälte där mansätter fast små vatten flaskor och man kan u inte springa runt och bära på en stor vatten flaska? Man får så mycket mer energi, när man börjar bli trött och få lite svårt att andas när man blir torr i halsen så är det bara att ta några klunkar...hur smart? En sak man ska tänka på är att inte dricka i onödan och inte ta för mycket på samma gång, man får äklare håll då vilket leder till att man inte orkar springa mer. 
 
 

Gääster

 
Min header är ju hur ful som helst, så jag tänkte byta mot denna? Vad tycker ni, är den fin eller har ni något annat förslag? Kommentera. 
 
Detta inlägget är tidsinställt eftersom att jag inte hinner hem efter jobbet, ska dirrekt till våra granar och äta där! Vid ungefär 10 måste jag gå hem...för jag ska upp och jobba. Tur att det är sista dagen imorgon, riktigt störigt. Men somsagt, jag får ändå 50kr/h vilket jag tycker är ganska bra att få i lön som 14åring. 
Kommer upp ett till tidsinställt inlägg imorgon vid 1 tiden, för hinner inte blogga innan jag ska till jobbet heller hah. 

Secret Craving

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE
 
Nejmen gud vad gott den luktar asså, rekomedrerar den till hundra procent verkligen. Den kostar 149kr tror jag och den är helt klart värd det...
Iallafall, nu till vad jag skulle säga. Jag kommer vara på kolmården hela lördagen så kommer inte kunna komma upp några inlägg alls, därför undrar jag om ni vill att jag skriver lite tidsinstälda inlägg så det inte blir helt dött? Om ni har något som ni vill att jag ska skriva om så får ni jäääätte gärna dela det i en fin liten kommentar så fixar jag det! 

Frulle

 Om två timmar drar jag iväg igen, nu är det bara två dagar kvar på jobbet sen slutar jag! Ska faktiskt bli väldigt skönt, har haft fullt upp hela sommaren känns det som och nu kan jag äntligen få ha mina sovmornar och vara uppe sent varenda kväll! Underbart. På fredag åker jag ju till Norrköping, har väll sagt det? Det ska bli super duper mysigt! Jag, mamma och pappa åker ditt och sen hämtar vi min kusin påvägen, min syster stannar hemma och passar vovven. Vi kommer hem igen på måndag kvällen eller tisdagen..vi får se hur bra vi trivs? Kommer ha internett och förhoppningsvis får jag ta med datorn så det kommer komma upp inlägg under tiden, förhoppningsvis en massa bilder också. 

Dålig uppdatering

 
Förlåt, idag har det varit seg uppdatering men det är bara för att jag är så seg. Värmen tar död på mig, har varit sjukt jobbit att inte kunna bada..men nu kan jag äntligen slänga mig i poolen igen! Men nu ska vi inte heller klaga, vi har ju väntat på denna underbara sol. 
Slutade jobba klockan två men stannade kvar i en timme ungefär och snackade med tenny, hah. Kom hem och var heelt slut så var tvungen att sova lite. Helt plötsligt väcker mamma mig så ska vi äta middag, skönt var det men nu kommer jag ju aldrig kunna sova..ska läsa bok nu. Puss på er. 

Dream it. Wish it. do it.

 
 
Nu har jag äntligen kommit in i det, började för ett tag sedan att springa 5km rundor men det blev v'ldigt sällan. Nu har jag istället börjat springa lite mindre rundor på ungefär 3km då jag springer hela rundan och även springer oftare. Nu har jag som mål att såringa varannan dag, får se hur det blir sen när vi börjar skolan men minst 3-4 dagar i veckan i alla fall. 

Gäster

  Godnatt på er! Nu ska jag och miki gå och lägga oss, har haft en super rolig kväll! Jag orkar inte berätta om hela dagen nu för jag är ganska trött men ni får bilder från dagen/kvällen..vissa är lite smått suddiga men hoppas det blir bra ändå! 

Nike free run 5.0

 

Fredag

Äntligen fredag! Hur skönt? Jag vaknade för en timme sedan och var helt utvilad, riktigt härligt. Dock ska jag iväg mo en timme och jobba, inte lika kul.. Men sen är jag ledig lördag söndag haha. Ikväll ska vi även ha gäster, min sysyters kompisar och några av deras föreldrar och små syskon kommer. Det ska nog bli kul, vi ska spela kub och sånt mysigt. Ska försöka ta mycket bilder. 
 

VS

 
Titta vad pappsen fick med sig hem till lilla mig, åh vad jag älskar dig! 

Ut och springa

 
Fick med dessa underverken hem från Stadium i förregår, tänkte prova dem nu. Wish me luck :)

Regn regn och mera regn...

Var hos Emelie en snabbis nu på morgonen för jag skulle hämta nyckel och få lite info om hennes katter haha, ska ju då passa dem medans dem är bortresta. Kännar 600kr på det sa hade ingen tanke om att tacka nej till det jobbet..pengar är bara bra. 
Om en liten stund kommer Miki över, vi ska mest ta det lugnt och fixa lite med vår scrapbook. Tänkte ta lite bilder på den som ni kan få se senare också. 
 

Hel dag med bästa

 
 
Haft en helt underbar dag idag, eller nästan. Allting var perfekt, minnst 30 grader i luften och 31 i poolen. Sen kom problemet haha, kunnde inte bada. Så då kunnde jag knappt vara i solen heller för det blev för varmt. Satt på kanten och badade fötterna och sen skölde jag av mig i slangen haha. Så kan man ju också göra. Vid 5 tiden stack jag mamma, lollo och Amanda in till Stadium för jag behövde nya gympa skor. Ni ser dem i förra inlägget, blev dem jag kollat efter så det var perfekt! Helt klart värda priset. 
 

Hiss med sommaren

 
Minnen. På sommaren skapar man sjukt mycket minnen, både med kompisar och familj. Oftast är det helt fantastiska minnen, detta är nästan det bästa med sommaren enligt mig! 
Stranden. Den är fin, mysig och skön. Älskar det! Man hänger där med sina vänner, solar i värmen sen går man ner till havet och badar en stund. Förresten så är det inte många som har så fin strand som oss..hehe.. 
 
                                        Bränna, ÅH. Att bli brun och få den linjen..är det inte helt fantastiskt. Jag älskar att vara brun, allt blir finare..kläderna, håret, allt.
 
Smoothie, älskar det! Nyttigt och riktigt gott, smakar som bäst under sommaren då man även kan ha i färska bär! 
 
 
 

Vad händer idag?

Jo, idag händer väll inte så himla mycket. Om en liten stund kommer Lollo och Miki hit, kanske tenny! Vi hade tänkt chilla vid poolen, sola, bada och ha det mysigt! Dem stannar nog här till 5 tiden för sen ska jag och mamma in till stadium, måste ha nya skor och nya löpar tights. (Ni kommer få bilder på det när jag kommer hem)
Klockan halv åtta ska jag sticka hem till Emelie med Matilda, vi ska passa hennes katter så vi ska väll få lite info om det. Tror jag och Matilda träffas en stund där efter, brukar bli en massa foton. 
//Tunika - H&M // Armband - bikbok // Bikini - lindex // (som ni inte ser) 

Inspiration


Photoshoot

 
Vi gick ut en runda i min trädgård för det är så fiint väder och så varmt ute, solnedgången var så fin så jag tog även lite bilder. Ni får några här, Puss! 

Muffins

 
Hej på er! 
Tog mig lite tid att baka, det var länge sedan. Brukade baka nästan varj dag innan, älskade att baka både stora och små kakor i alla möjliga färger. Nu bakar jag aldrig, när jag väll bakar blir det kladdkaka haha. 
Är ledig nu i två dagar så det ska bli hur härligt som helst, har jobbat så mycket nu på sista tiden. Jobbar 5 dagar till sen drar jag upp till Norrköping med kusinen, ska bli så himla kul. Första dagarna blir det shopping, älskar all shopping där för det är så himla mysigt. Sen blir det en hel dag på kolmården, älskar det stället. Hur mysigt som helst, älskar karusellerna, linbanan, alla djuren, resturangerna och till sist den underbara delefin showen! Inget mot sea world men den är ändå jätte fin. 

Mina smycken

 
 
 
 

önskeinlägg - mitt rum

 
 
 
 

Yesterday

 

Min dag

Kom hem för ungefär 5 minuter sedan. Var precis iväg och handlade lite mat med mamma, får hjälpa henne med det mesta nu eftersom hon har fått en skada i sin hand. :( Jag har även en sån sjuk huvudverk, ska snart gå och lägga mig en liten stund...tror jag har druckit för dåligt. Knappt ett glas vatten under en sån här varm dag. 
Jag och Fei sov hos Miki igår, vi hade hur mysigt som helst. Hennes förledrar var inte hemma så vi fick laga egen mat, det blev tre rätters med pasta sallad till huvudrätt! 
Igår var vi här hela dagen och solade och badade, 30 grader i poolen och luften så det kan man inte klaga på. Fick faktiskt lite färg också så det är ju super haha, behövs. Tog lite bilder so mkommer upp om en liten stund, så håll utkick. 
Puss och Kram 
En söt liten bild på miki när hno fixar med vår scrapbook från igår. 
 
 

New in from work

 En ur gullig nyckelring med små bernstenar i för 35kr och sen en ring för 200kr

outfit of the day

 

Beach babes


Home sweet home

Nu är Miki påväg till mig, hon ska sova här ikväll för det var så himla länge sedan vi sågs. Sara och mormor åkte hem idag vid tre tiden men då var jag iväg och jobbade, kom hem för någon timme sedan och la mig och vilade en liten stund. Var sjukt trött nu efter denna veckan, har haft fullt upp varje dag och sen har jag även jobbat en hel del. Men nu är jag äntligen ledig lite så jag ska hitta på något kul i helgen. 
 

Mys

Gick in på ICA innan vi åkte hem och jag ocg Sara fick med oss lite godis! Vi ska mysa ner oss framför en film nu, är ju ledig imorgon så drar nog till stranden en stor. Vi får se, jag hör av mig imorgon när vi vaknar. Puss och kram
 
 

New in

Pyjamas - H&M - 149kr
Linne blus - H&M - 199kr
Linne - Hollister - 149kr 
 
Jag fick även med mig en långklänning som jag glömde fota, den är grå och kommer från bikbok. Tror den kostade 200kr, ni får nog bild på den snart. 
 

Hello Kitty

 
Hola! 
Kom precis hem från jobbet, harhaft ganska mycket att göra. Mormor hade fixat lunch så det var suuper, hon och Sara hade även köpt hem en super gulig hello kitty dricka. Helt klart min nya favorit, haha. 

Kusinen

Hej! 
Nu har dem äntligen kommit, har saknat min fina kusin så himla mycket! Har inte haft tillgång till min dator eftersom pappa har gjort någon ominstalation så ni har tyvärr inte kunnat få något inlägg. Men hoppas det är ok ändå. 
Vi hade tänkt åka in till stan en stund imorgon för vi ska in på Hollister och kolla lite och sen har jag även lite andra saker jag skulle vilja kolla på. Onsdag drar vi nog in till stranden, mormor fyller också år så vi ska fira henne senare på kvällen. Torsdag blir det bara att ta det lugnt och umgås innan dem åker hem på fredag vid tre tiden. Ska hoppa ner i sängen och sova en liten stund nu, sov gott! 

Lördags mys!

 
 

Bäästa just nu

https://www.youtube.com/watch?v=LrUvu1mlWco

Just nu

Hjälper mamma fixa klart stugan till mormor, hon brukar alltid sova där när hon kommer hit på sommaren. Problemet är att vi inte har städat där inne sen förra sommaren så där finns lite att göra och eftersom mamma har skadat sin hand måste jag hjälpa henne. Tog en liten pause nu i alla fall, sitter i solen med en underbart god smothie, älskar livet! 
 
Ikväll ska jag träffa Linn och Hanna, har aldrig träffat Hanna innan så det ska bli jätte kul. Linn åker iväg till USA nu på omsdag så ända chansen att träffa henne ikväll..kommer sakna henne enormt när hon är borta. Men som tur kommer både Miki och Tenny hem nu om någon dag. 

Lovit

 Fick ett samtal från min mormor idag, hon och Sara min kusin har fått tag på ett par tågbiljätter och kommer ner till oss på måndag redan! Längtar helt otroligt mycket, har inte träffat dem sen i julas tror jag. Kanske på påsklovet, men tror inte det! Dem bor lite förbi Stockholm så det tar ju ändå någon timme för dem att komma ner till oss, det är ju andledningen till att vi träffas så sällan. Men samtidit så uppskattar man ju varandra med sen när man väll träffas. 
Hahah, två fula gamla bilder på mig och min kusin! 

Passar vovve

 
Fick ett samtal från min granne för en liten stun sedan, hon skulle åka iväg och undrade om jag kunnde passa hennes lilla vovve. Såklart kunnde jag det haha, så nu sitter jag och myser med henne. Var på en lång promenad precis så hon är helt slut lilla gumman. Ska nog snart gå hem med henne så hon får lite lugn och ro, och då ska jag sätta på nya plll..ååhh så spännande! 

Baka en kaka

 

Jobbet igen..

Nu är det dags för mig att dra iväg till jobbet igen, det känns faktiskt ganska tråkigt när man har jobbat nästan varje dag nu i nästan en vecka. Det är egentligen inte så mycket tid men man vill ändå bara kunna dra till stranden istället. Tur får jag lön så jag kan hitta på något roligt sen när jag är ledig. Jobbar ganska mycket denna veckan och nästa sen blir det lite lugnare i alla fall. Om det är finnt väder när jag slutar kommer jag kanske dra ner och käka lunch på stranden, får se om någon vill med mig. 
 

Falsterbo Horse Show

Har varigt på fsh hela dagen, stack redan vid åtta imorse så jag han inte fixa något inlägg till er då tyvärr. Jag hittade några fina små saker men fick tyvärr inget med mig hem, kanske bra i och för sig! Men jag kollade i alla fall på en del täävlingar under dagen, hoppningen, en annan hoppning, dresyren, huntingen, agilityn mm. Älskar falsterbo, så sjukt mysigt. Är där varje år. Som jag skrev innan så kunnde jag inte ta med min kamera ner så ni får lite mobil bilder, filmade en hel del också så om ni vill ha en film på det hela + flashmobben då som blev riktigt cool så bara kommentera.
Ni undrar kanske då vad jag menar med flashmobben, jo en dansskola från höllviken som heter marijazz kom upp på dresyrbanan utan att någon visste det och började helt plötsligt dansa. Fler och fler från publiken hoppade in och det såg riktigt proffsigt ut kan jag lova. Ni som var där, visst var det bra? 
 

Photoshot med Matilda

 
 

At home

 
Nu är jag hemma igen, matilda hänge med mig för hon ska sova här! Så mys. Vi ska gå upp redan klockan halv 7 imorgon bitti för vi ska ner till falsterbo horse show, hade tänkt ta en hel dag där faktiskt. Blir mest att kolla runt lite, vet inte ens om vi kommer upp på lektarna men det blir nog bra ändå. Ska prova på ponny ridningen haha, så sjukt kul det är. Ni kommer få en massa bilder, dock mobil bilder men ska föröska få bra kvalite på dem. Puss! 

 
 
 

After work

Kom hem och kastade mig ner i poolen dirrekt, har varigt hemskt att jobba idag. Säkert 30 grader ute, men man ska inte klaga nu.
 

Night

Stack till sranden vid 2 tiden, mötte upp Tenny där. Vi la oss och solade en timme ungefär sen kom lollo och julia och inte förrens vid kvart i 7 var jag hemma. Super skönt att komma hem efter en dag på stranden, jag känner mig alltid så uppfriskande, haha. 
Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, sen blir det sängen för mig. Hatar att behöva gå upp tidigt, jag kommer alltid i säng för sent och sen blir jag så tröt och sur när jag sen ska tvinga mig själv upp! Får kolla ett avsnitt av pll så blir jag nog lite tröt.  Tur att jag får betalt om man äger så..
 

Dinner

Åh! Bara jag som älskar dessa varma sommar kvällarna? Så underbart att sitta och äta grillat  medans solen håller på att gå ner, älskar det! 

Mina djur!

Tänkte att ni skulle få lära känna min djur lite. Jag har två djur, dem betyder allt för mig verkligen. Min katt som heter Simba, han är 3 år gammal och är en bondekatt. Vet inte om det är någon speciell ras men så heter det i alla fall. Han har verkligen attityd och gör precis som han själv vill, men han är hur go som helst. Han är väldigt petig, han äter inte sitt torfoder utan han vill ha burk mat och tonfisk. Han hatar lera, vatten och allting som är det minnsta lilla mjukt eller vått.  Sen har vi min hund, Tyzon! Han är bara två år gammal och är en berner sennen, har är så söt så man smälter när man kollar på honom. Väldigt busig och alltid på humör för att busa, men han kan vara lugn..ibland. Han älskar verkligen mat och äter allting i sin väg, han är tvärt emot katten och bryr sig inte så mycket om någon ting haha. Han skulle älska att få rulla sig i leran. Vi har två delar av vår trädgår, baksidan som är inhängnad och sen framsidan där tyzon inte får vara utan oss. Självklar så älskar han att rymma ut där när vi glömt stänga grinden, men han är så söt för han vågar inte springa iväg utanför vår tomt! 
 
Här kommer lite bilder på dem! 
Han e som han e...
Inte dem sötaste bilderna men aja..
 
 
 
 
 
 

Mina Favoriter!

Jag tänkte vissa er mina klart favorit bikinis, det är mest överdelarna jag faller för men sen måste man ha en underdel till och då har jag valt en enkel underdel som framhäver överdelen! 
 
 

Planerna

Sommaren är verkligen här nu, vädert är verkligen på topp! Jag ska nog bara bada och sola, heela dagen! Tenny föreslog att vi skulle dra till stranden så vi får se om vi gör det eller om vi bara stannar hemma och har det super härligt. Nu ska jag i alla fall ta mig ett litet dopp. 
Hör av mig när det händer något kul. Puss
 
 
 

Tacco mys

 

Sommar!

 
Hej, nu ligger jag ute i solen och har det bra. Kom hem från jobbet för en timme sedan och i med att vädert är på topp så la jag mig i solen dirrekt. Ikväll ska mamma och pappa iväg så det blir bara jag , Amanda och Daniel hemma. Vi ska fixa lite tacco och sen bara kolla film tror jag! Det blir nog super mysigt, men nu ska jag ut och lägga mig i solen en stund till! Puss 
 

Canon eos 600D

Tidsinställt inlägg eftersom att jag är på jobbet just nu, har ingen tillgång att blogga när jag är här men gör det självklart när jag har kommit hem.

Tänkte berätta om den lilla överraskningen haha, den lilla extra saken som jag hade köpt! Jo det är då en kamera, en Canon eos 600D. Pappa kom och hämtade mig och Sandra när vi var klara och så körde vi förbi en kamera butik. Vi gick nästan bara in och ut igen, det gick väldigt snabbt och jag fick hela kittet till. Ni förstår inte lyckan när jag fick hålla min älskade system kamera i handen, har bara fotat med Nikon innan och den här slår min gammla totalt. Så nu vet ni vilken kamera det är jag kommer använda mig av i framtiden, använde den i för sig när jag skulle fota vad jag hade köpt igår.

Tyvärr blir det mobil bilder på kameran eftersom jag inte kan fota med kameran som jag ska fota, det blir lite svårt! Men hoppas ändå ni ser helt okej.


Lördag morgon!

Härlig frukost såhär en tidig lördags morgon, sticker iväg till jobbet nu! 
 

New in

Nu är jag hemma igen, efter en väldigt lång dag måste jag säga! Vi var ju som sagt och kollade på Anton Ewald imorse vid 9, har en hel del filmer och bilder men då såklart mobil bilder som kanske kommer upp senare om ni vill? Vid 10 tiden gick vi där ifrån, vi gick ner en liten stund i västra hamnen men vädert var inte på topp så vi tog bussen in till stan. Där gick vi i minst 3 timmar, det var väldigt mysigt men jag var ganska trött mot slutet av dagen måste jag säga. Men fint väder har det blivit i alla fall, ni får bilder på vad jag fick med mig hem! 
 
                                                               Ett jätte gulligt linne från Jc för bara 50kr, toppen pris! 
4 söta små armband för 40kr, perfekta nu till sommaren! 
Till sist denna super sommriga och söta bikinin för bara 30kr, super fin färg när man är brun. 
 
Jag fick mig mig en liten sak till faktiskt, men det förblir en överraskning tills imorgon. Så glöm inte att gå in och kolla. 

10 snabba om mig

Tänkte att ni skulle få ett litet tidsinställt inlägg eftersom jag nog inte kommer blogga under dagen då jag är i stan! Så valde just detta för att det kunnde vara lite kul nu när jag precis skapat bloggen och allt, men nu kör vi!

• Jag hatar mitt mellan namn
• Jag är mörkrädd
• Jag biter på naglarna...
• jag är en true Belieber
• jag älskar godis, äter hela tiden..
• jag har gått på fotboll
• jag är skåning
• jag kan inte spela något instrument men vill jätte gärna lära mig spela gitarr
• jag har aldrig flyttat
• jag skrattar åt allting


Dagens outfit + dagens planer

 
Godmorgon! 
Idag fick jag gå upp sjukt tidigt, ska åka iväg för att se Anton upträda! Ska bli super kul faktiskt, efteråt ska jag och Sandra gå runt en liten stund i västra hamnen och äta glass och mysa. Har inte varigt där på super länge, men jag äslakr det, det är ett riktigt härligt ställe. Vi är där ungefär en timme tror jag, sen drar vi vidare in till stan och där ska vi strosa runt och jag ska försöka hitta lite smått som jag har kollat ut. Jag hör av mig när jag kommer hem, Puss! 

Början!

Hej på er! 
Detta är då min blogg, jag är en tjej på 14 vårar som älskar att fota, hänga med kompisar, shoppa, resa mm. Det är ungefär det min blogg kommer handla om också, mitt liv helt enkelt. I med mitt namn kanske ni förstår att den kommer handla mycket om foton, som jag skrev älskar jag att fota så jag kommer lägga upp en hel del bilder. Men självklart kommer det vanliga inlägg också. Jag tycker att det är väldigt tråkigt när man skriver allting om en och ens liv i första inlägget, vad är då meningen med at läsa bloggen? Nä, ni kommer få ta reda på allting om mig och mitt liv genom att läsa min blogg.
Designen är fixad av Linn, hon ska även sätta in min header snart. Kommer nog upp imorgon, eller i helgen. Vi får helt enkelt se, men den är alltså inte helt klar. Men jag tänker börja blogga som vanligt ändå, hoppas ni blev intresserade och tittar in fler gånger! 
Puss
 
Detta är då jag.
 
 

RSS 2.0