My babe i s back

Äntligen är min älskade dator tillbaka, den har varigt på "lagning" i en vecka så har inte kunat blogga alls från datorn. Men ni harr fått några mobil inlägg i alla fall. 
Igår var jag och lollo på Vallåsen, ååhh så mysit det var! Gå självklart inte att gämföra med Österike men bara känslan att få åka skidor var så härlig. Vill absolut dit igen, men kanske roligare att åka dit när det är snö ute, nu var det ju bara fejk snö i bckarna och runt om var det ju gräs. 
Vaknade redan nio imorse så då gick jag upp och hällde i mig en smoothie, städade rummet och fixade lite innan lollo kom. Ni förstår att alla våra kompisar är bortresta så vi är dem ända som är hemma, *haha*. Vi skulle ha en pluggis dag, fick inte jätte mycket gjort men lite grann i alla fall. Så ska fortsätta nu med lite hk och matte. 
Se u soon.
 

Vallåsen


Lolking forward to


När man går genom tuffa tider eller bara tider då man inte orkar längre, då är det bra att ha något att längta efter och just nu har jag en hel del fatastiska saker framför oss. 


Millenium

Var på Millenium me Lollo igår, det är nästan bara vi två hemma nu under lovet så vi bestämde oss för att hitta på något. Tog även en pw på förmiddan då Lollo frågade mig om jag ville till vallåsen men henne på lördag. Så på lördag blir det en mysig dag, bara jag och Lollo uppe i backarna. För nu när vi inte skulle på semester tyckte vi ändå att vi kunde få lite sportlovs känsla. Så nu får jag ändå åka skidor i år vilket jag verkligen ville. Kommer komma upp en massa bilder och även en film, men det är ju fortfarande några dagar kvar! Citat for today
Snapshots
Inför våren
SPA

Lite bilder från kvällen 

Senaste in i min garderob

 

Helgen

Har gjort så mycket och ingenting i helgen, i fredags kväll var jag ute på en jätte mysig grekisk resturang med min familj. Hade ingen annnig om att grekland hade så otroligt god mat, verkligen ett ställe jag vill besöka..inte bara pågrund av maten. Dem lämnade av mig hos Tenny så jag sov där, blev även en liten klippning under lördagen. Jag är super nöjd, mitt hår var ganska slitet och så hinner håret växa ut lagom till sommaren!
Jag var även inne i stan med mina fina tjejer, fick med mig en hel del hem men ni får vänta och se det till nästa inlägg som kommer upp ikväll. 
Sen gick söndagen lika fort, firade min kusin som fyllde tjugotvå år och där tog helgen slut. 
 
Ville bara infomera er som överhuvudtaget läser detta, hah, jag kommer ha skolan som prio ett under denna terminen (även nästa) och jag tror ni förstår det. Men somsagt kommer jag blogga när jag vill och känner för det, även när det finns tid över. 
Inspiration 
 

Hair cut
RSS 2.0